Închide meniul

Anamaria Prodan, dezvăluiri fără precedent despre soţul său. Momentul dificil prin care a trecut Laurenţiu Reghecampf: „Vă daţi seama ce s-a întâmplat!”

Antena Sport Publicat: 25 iunie 2021, 8:55

Reclamă
Anamaria Prodan, dezvăluiri fără precedent despre soţul său. Momentul dificil prin care a trecut Laurenţiu Reghecampf: „Vă daţi seama ce s-a întâmplat!

Laurențiu Reghecampf, chemat la poliție de Anamaria Prodan

Colaj Hepta / Instagram

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf se află în centrul atenţiei cu privire la posibilul divorţ. Deşi bărbatul a confirmat ruptura de soţia lui, Anamaria Prodan a negat cu vehemenţă că există probleme în căsnicie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a dezvăluit că, de-a lungul timpului, Laurenţiu Reghecampf a avut de suferit din cauza zvonurilor care au apărut în spaţiul public. Vedeta a spus că soţul său a ratat, în urmă cu 8 ani, să fie antrenorul celor de la Ajax Amsterdam.

Reghecampf era în discuții cu Ajax Amsterdam, după ce bătuse Ajax (2-0, 2013), dar pentru că pe prima pagină apăruse ca Reghecampf e șeful mafiei pariurilor cu soția, vă dați seama ce s-a întâmplat.

Vreau să opresc această șaradă. Dacă de azi înainte cineva îmi mai implică soțul în asemenea nesimțiri cu amante, bani dați și afaceri deschise, fără nici cea mai mică părere de rău, acționez în judecată, iau banii și nu mai dau înapoi”, a spus Anamaria Prodan la Digisport.

Ce s-a întâmplat, de fapt, în casa soţilor Reghecampf, cu doar două săptămâni înainte de anunţarea divorţului

Laurenţiu Reghecampf a anunţat divorţul de Anamaria Prodan, iar ştirea a venit la puţin timp după ce ajunseseră din nou în faţa altarului, pentru a-şi reînnoi jurămintele la biserica din Snagov. Fina soţilor Reghecampf şi soţia lui Moise Boxi Olariu, Laura, a dezvăluit ce s-a întâmplat de fapt la Snagov, unde toată lumea s-a distrat de minune în acea zi.

Reclamă

Ce s-a întâmplat, de fapt, la Snagov, în casa soţilor Reghecampf, la ultima petrecere

„Ne-am văzut pe 4 seara, am ieșit finii și nașii, a fost și Andreea Tonciu, a fost super bine. Apoi am fost invitați de nași la gratar, la ei acasă la Snagov, ne-am dus cu barca. A fost totul perfect. S-a discutat am decis copiii să vină în Germania și să mergem pe Costa de Azur. A venit și Sara. Nu s-a simțit nicio tensiune, s-au pupat, Ana a stat în brațe la nașu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-1. Ahmed Bani a reușit să egaleze! Meci crucial pentru „câini” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Diaconu şi Dragoman, eliminate 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj Vezi toate știrile
Citește și