Închide meniul

Anamaria Prodan, dezvăluiri fără precedent despre soţul său. Momentul dificil prin care a trecut Laurenţiu Reghecampf: „Vă daţi seama ce s-a întâmplat!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 iunie 2021, 8:55

Anamaria Prodan, dezvăluiri fără precedent despre soţul său. Momentul dificil prin care a trecut Laurenţiu Reghecampf: „Vă daţi seama ce s-a întâmplat!

Laurențiu Reghecampf, chemat la poliție de Anamaria Prodan

Colaj Hepta / Instagram

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf se află în centrul atenţiei cu privire la posibilul divorţ. Deşi bărbatul a confirmat ruptura de soţia lui, Anamaria Prodan a negat cu vehemenţă că există probleme în căsnicie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a dezvăluit că, de-a lungul timpului, Laurenţiu Reghecampf a avut de suferit din cauza zvonurilor care au apărut în spaţiul public. Vedeta a spus că soţul său a ratat, în urmă cu 8 ani, să fie antrenorul celor de la Ajax Amsterdam.

Reghecampf era în discuții cu Ajax Amsterdam, după ce bătuse Ajax (2-0, 2013), dar pentru că pe prima pagină apăruse ca Reghecampf e șeful mafiei pariurilor cu soția, vă dați seama ce s-a întâmplat.

Vreau să opresc această șaradă. Dacă de azi înainte cineva îmi mai implică soțul în asemenea nesimțiri cu amante, bani dați și afaceri deschise, fără nici cea mai mică părere de rău, acționez în judecată, iau banii și nu mai dau înapoi”, a spus Anamaria Prodan la Digisport.

Ce s-a întâmplat, de fapt, în casa soţilor Reghecampf, cu doar două săptămâni înainte de anunţarea divorţului

Laurenţiu Reghecampf a anunţat divorţul de Anamaria Prodan, iar ştirea a venit la puţin timp după ce ajunseseră din nou în faţa altarului, pentru a-şi reînnoi jurămintele la biserica din Snagov. Fina soţilor Reghecampf şi soţia lui Moise Boxi Olariu, Laura, a dezvăluit ce s-a întâmplat de fapt la Snagov, unde toată lumea s-a distrat de minune în acea zi.

Reclamă

Ce s-a întâmplat, de fapt, la Snagov, în casa soţilor Reghecampf, la ultima petrecere

„Ne-am văzut pe 4 seara, am ieșit finii și nașii, a fost și Andreea Tonciu, a fost super bine. Apoi am fost invitați de nași la gratar, la ei acasă la Snagov, ne-am dus cu barca. A fost totul perfect. S-a discutat am decis copiii să vină în Germania și să mergem pe Costa de Azur. A venit și Sara. Nu s-a simțit nicio tensiune, s-au pupat, Ana a stat în brațe la nașu.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și