Închide meniul

Final de telenovelă. Zdenek Ondrasek va semna cu FCSB! Suma pe care o plăteşte Gigi Becali pentru transferul atacantului

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 iunie 2021, 16:01

Reclamă
Final de telenovelă. Zdenek Ondrasek va semna cu FCSB! Suma pe care o plăteşte Gigi Becali pentru transferul atacantului

Profimedia

Zdenek Ondrasek

Din informaţiile AS.ro, vicecampionii României îi vor achita 100.000 de euro Viktoriei Plzen în schimbul lui Ondrasek. Cluburile s-au înţeles şi există acord şi cu jucătorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zdenek Ondrasek va semna cu FCSB

Jucătorul este aşteptat la Bucureşti. După ce va efectua vizita medicală va semna un contract valabil un an. Ondrasek va avea o clauză specială. Dacă va evolua în 70% din meciuri, înțelegerea se va prelungi automat cu încă un an.

Iniţial, conducătorii de la FCSB au crezut că Ondrasek a fost pus pe liber de Plzen. Totuşi, cehii l-au adăugat doar pe lista de transferuri. Ondrasek mai avea încă doi ani de contract cu Plzen.

FCSB nu a fost prima opţiune pentru Zdenek Ondrasek. Atacantul putea să ajungă la Sepsi Sfântu Gheorghe, rivala roş-albaştrilor din Liga 1.

Ce salariu va avea Zdenek Ondrasek

Zdenek Ondrasek va avea un salariu uriaş, de 20 de mii de euro pe lună. Noul atacant de la FCSB va avea unul dintre cele mai mari salarii din lot.

Reclamă

Ondrasek are 32 de ani şi a jucat ultima dată la Viktoria Plzen. El are 2 goluri şi 7 selecţii pentru echipa naţională a Cehiei. De asemenea, acesta a mai jucat la echipe precum Budejovice, Caslav, Tromso IL, Wisla Cracovia și FC Dallas.

Recomandări
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 Reacţia categorică a lui Mircea Lucescu, după ce Dan Şucu ar fi ales noul antrenor de la Rapid: „Soluţia cea mai bună!” 20:03 FotoMoştenitorii lui Diego Maradona cer Balonul de Aur furat de la tatăl lor! Cum încearcă să anuleze vânzarea trofeului 20:00 LIVE VIDEOPAOK – Panathinaikos e ACUM în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu continuă războiul pentru titlul din Grecia 19:49 Germania – Letonia 8-1 și Cehia – Danemarca 7-4 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 19:45 Chelsea va încasa un bonus de pe urma transferului lui Eden Hazard la Real Madrid din 2019! Motivul este uluitor 19:42 Simona Halep, prima reacţie după ce s-a retras de la Trophee Clarins! Mesaj scurt transmis de româncă, la ieşirea de pe teren 19:40 Corvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi, 20:30, finala Cupei României. Echipele de start 19:14 „S-a întors ghinionul pentru ea!” Verdictul americanilor, după ce Simona Halep a fost forţată să se retragă de la Trophee Clarins 19:12 FotoA fost dat afară de Gigi Becali şi a ajuns campion în afara României! Ar putea să o întâlnească pe FCSB în Europa! 19:06 „Pe toți i-aș lua!” Un patron din Liga 1 vrea să aducă la echipă jucătorii dați afară de Adrian Mititelu, de la FCU Craiova Vezi toate știrile
Citește și