Închide meniul
EXCLUSIV

Parma le-a stabilit preţul lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă. Italienii au refuzat deja o ofertă din Ligue 1! „Preşedintele e încântat de ei”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 iunie 2021, 18:23

Parma le-a stabilit preţul lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă. Italienii au refuzat deja o ofertă din Ligue 1! „Preşedintele e încântat de ei

Profimediaimages

Parma le-a stabilit preţul lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă

Giovanni Becali a anunţat că fostul jucător de la FCSB a fost deja ofertat din Ligue 1. Ocupanta locului 6 din ultimul sezon, Rennes, şi-a dorit să se bazeze pe Man în cupele europene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parma le-a stabilit preţul lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă

Finanţatorul Parmei, Kyle Krause, nici nu a vrut să audă de propunerea venită din Franţa. A anunţat că nu va lua în calcul nicio ofertă mai mică de 20 de milioane de euro.

Pentru Mihăilă şi Man am primit oferte. Va pot spune… Rennes l-a ofertat pe Man, iar conducătorii de acolo au spus: ‘Putem să oferim şi noi 10-12 milioane de euro’. Cei de la Parma au zis: ‘Păi dacă noi am dat 13!’

Şi directorul general şi preşedintele clubului, care e un american foarte bogat, mi-a spus: ‘De la 20 de milioane de euro în sus ne anunţi şi probabil stăm de vorbă dar, în principiu, nu se mişcă de aici. Sunt copiii mei’. Preşedintele ţine foarte mult la ei şi le-a dat contracte bune„, a declarat Giovanni Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Krause speră ca Man şi Mihăilă să o ajute pe Parma să revină în Serie A. Nu se uită la bani când vine vorba despre cei doi români.

Reclamă

Preşedintele e atât de încântat şi de Man, şi de Mihăilă…când îl vezi cum jubilează când dau câte un gol. Când un om are bani, îşi permite să facă orice!„, a reacţionat agentul de jucători.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, cifre excelente în Serie A

Transferat la începutul anului cu 13 milioane de euro, dintre care 2 milioane sunt sub formă de bonusuri, Dennis Man a marcat 2 goluri şi a dat o pasă de gol, în 14 meciuri jucate în tricoul Parmei.

În schimb, Valentin Mihăilă, ajuns în Italia în schimbul a 8,5 milioane de euro, în toamna anului trecut, a marcat de 4 ori şi oferit 3 pase decisive, în 23 de meciuri. Cei doi au fost accidentaţi şi au ratat ultimele meciuri ale Parmei.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și