Închide meniul

Adrian Mutu aşteaptă cu nerăbdare derby-urile FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova: „Va fi ceva extraordinar!” Ce ambiţii are „Briliantul”

Dragoș Vasile Publicat: 25 iunie 2021, 22:04

Reclamă
Adrian Mutu aşteaptă cu nerăbdare derby-urile FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova: „Va fi ceva extraordinar! Ce ambiţii are „Briliantul

Profimediaimages

Sezonul următor din Liga 1 va avea în premieră derby-ul celor două echipe din Craiova. „Briliantul” vrea să iasă victorios din toate întâlnirile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu aşteaptă cu nerăbdare derby-urile FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova

În următoarea ediţie de campionat, Mutu nu are obiectiv. „Am idee, dar nu știu, pentru că n-am trăit. Cred că va fi ceva extraordinar! Abia aștept să trăiesc aceste emoții! Sper să se întâmple și să fie totul în limita fair-play-ului. Atunci fotbalul nostru ar avea de câștigat! În rest, se va decide pe teren, sperăm să fim noi cei câștigători.

Nu avem un obiectiv prestabilit. Pentru că trebuie să luăm lucrurile pas cu pas. Vedem de la meci la meci! Vom îndrăzni să sperăm de la fiecare meci. Nu-s un tip care să dorească puțin, probabil că m-ați văzut și la naționala U21. Și atunci am spus că mergem la Euro fără limite. Așa și aici! Important e să ne pregătim, să fim gata când vor veni momente-cheie. Ușile sunt întredeschise, depinde de noi să ne facem loc spre visul nostru”, a spus Adrian Mutu pentru GSP.ro.

EXCLUSIV | Adrian Mutu şi Jose Mourinho, revedere de senzaţie într-un amical de gală! FC U Craiova 1948 îşi măsoară forţele cu AS Roma

Lui Adrian Mutu i s-a pregătit un amical de gală! În iulie, la Roma, împotriva lui Jose Mourinho, antrenorul care l-a dat afară de la Chelsea, după scandalul drogurilor.

„The Special One” știe că va juca cu FC U Craiova 1948! Nu știe și de „Briliant”. Impresarul Giovanni Becali a aranjat amicalul dintre Roma și Craiova.

Reclamă

„E entuziasmul asta, ți-o dau în premieră. Le-am aranjat și un meci cu Roma pe 25 iulie. Mutu a insistat să vorbesc eu cu Mourinho. „Mou” a eliminat tot și a zis: <<Giovani, dacă vii și tu la meci, se face meciul>>. Nici nu știe că e Mutu (n.r. antrenor la FC UCraiova 1948). Dacă îi spuneam că e Mutu, poate cine știe ce zicea. L-am lăsat așa, dar nu e o problemă”, a declarat Giovanni Becali, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:30
VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League
19
mai
0:20
Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți”
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză Vezi toate știrile
Citește și