Închide meniul

Adrian Mutu aşteaptă cu nerăbdare derby-urile FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova: „Va fi ceva extraordinar!” Ce ambiţii are „Briliantul”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 25 iunie 2021, 22:04

Adrian Mutu aşteaptă cu nerăbdare derby-urile FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova: „Va fi ceva extraordinar! Ce ambiţii are „Briliantul

Profimediaimages

Sezonul următor din Liga 1 va avea în premieră derby-ul celor două echipe din Craiova. „Briliantul” vrea să iasă victorios din toate întâlnirile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu aşteaptă cu nerăbdare derby-urile FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova

În următoarea ediţie de campionat, Mutu nu are obiectiv. „Am idee, dar nu știu, pentru că n-am trăit. Cred că va fi ceva extraordinar! Abia aștept să trăiesc aceste emoții! Sper să se întâmple și să fie totul în limita fair-play-ului. Atunci fotbalul nostru ar avea de câștigat! În rest, se va decide pe teren, sperăm să fim noi cei câștigători.

Nu avem un obiectiv prestabilit. Pentru că trebuie să luăm lucrurile pas cu pas. Vedem de la meci la meci! Vom îndrăzni să sperăm de la fiecare meci. Nu-s un tip care să dorească puțin, probabil că m-ați văzut și la naționala U21. Și atunci am spus că mergem la Euro fără limite. Așa și aici! Important e să ne pregătim, să fim gata când vor veni momente-cheie. Ușile sunt întredeschise, depinde de noi să ne facem loc spre visul nostru”, a spus Adrian Mutu pentru GSP.ro.

Citește și:

EXCLUSIV | Adrian Mutu şi Jose Mourinho, revedere de senzaţie într-un amical de gală! FC U Craiova 1948 îşi măsoară forţele cu AS Roma

Lui Adrian Mutu i s-a pregătit un amical de gală! În iulie, la Roma, împotriva lui Jose Mourinho, antrenorul care l-a dat afară de la Chelsea, după scandalul drogurilor.

„The Special One” știe că va juca cu FC U Craiova 1948! Nu știe și de „Briliant”. Impresarul Giovanni Becali a aranjat amicalul dintre Roma și Craiova.

Reclamă

„E entuziasmul asta, ți-o dau în premieră. Le-am aranjat și un meci cu Roma pe 25 iulie. Mutu a insistat să vorbesc eu cu Mourinho. „Mou” a eliminat tot și a zis: <<Giovani, dacă vii și tu la meci, se face meciul>>. Nici nu știe că e Mutu (n.r. antrenor la FC UCraiova 1948). Dacă îi spuneam că e Mutu, poate cine știe ce zicea. L-am lăsat așa, dar nu e o problemă”, a declarat Giovanni Becali, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și