Închide meniul
Foto

Erling Haaland, notă de plată de jumătate de milion de euro! Ospătarii au rămas cu gura căscată când au văzut bacşişul + Reacţia categorică a starului norvegian

Dragoș Vasile Publicat: 26 iunie 2021, 17:35

Reclamă
Erling Haaland, notă de plată de jumătate de milion de euro! Ospătarii au rămas cu gura căscată când au văzut bacşişul + Reacţia categorică a starului norvegian

Profimedia

Erling Haaland

Informaţia a fost dezvăluită de grecii de la Sportime, care scriu că Haaland a petrecut mai multe ore la un restaurant de lux de pe plajă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland, notă de plată de jumătate de milion de euro! Ospătarii au rămas cu gura căscată

Starul norvegian a consumat sticle scumpe de şampanie şi delicatese. La final, nota de plată a fost de 500.000 de euro. Haaland nu s-a uitat la bani nici când a fost vorba de bacşic. Acesta a lăsat nu mai puţin de 30.000 de euro ospătarilor.

La Dortmund, Haaland are un salariu de 152.440 de euro pe săptămână, adică 7.93 milioane de euro pe an.

Erling Haaland, reacţie categorică

Imediat după apariţia informaţiei, Haaland a reacţionat pe reţelele de socializare. Atacantul norvegian neagă şi îi pune la zid pe junaliştii eleni. „Cred că au uitat felurile principale. Fake news”, a reacţionat Haaland pe Twitter.

Reclamă

Erling Haaland a bătut palma cu un club gigant din Europa! Borussia Dortmund cere 175 de milioane de euro

Erling Haaland s-a înţeles cu Real Madrid! Anunţul a fost făcut de cunoscutul jurnalist italian, Alfredo Pedulla, care susţine că Borussia Dortmund cere o sumă uriaşă pentru norvegian.

Chiar dacă Haaland a bătut palma cu Florentino Perez, Dortmund vrea 175 de milioane de euro pe atacantul dorit de cele mai tari echipe din Europa. Totuşi, nemţii sunt conştienţi şi de faptul că în vara lui 2022, Erling poate pleca pentru doar 75 de milioane de euro.

În ultimul sezon, Erling Haaland a înscris 41 de goluri în 41 de meciuri disputate în toate competițiile. A fost numit cel mai bun jucător din Bundesliga. El a câştigat Cupa Germaniei cu Dortmund, după 4-1 cu RB Leipzig, finală în care Haaland a reușit o „dublă”.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și