Închide meniul

Erling Haaland a bătut palma cu un club gigant din Europa! Borussia Dortmund cere 175 de milioane de euro pentru norvegian

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 iunie 2021, 9:43

Erling Haaland a bătut palma cu un club gigant din Europa! Borussia Dortmund cere 175 de milioane de euro pentru norvegian

Erling Haaland ar putea primi un salariu uriaş la Borussia Dortmund

Profimediaimages

Chiar dacă Haaland a bătut palma cu Florentino Perez, Dortmund vrea 175 de milioane de euro pe atacantul dorit de cele mai tari echipe din Europa. Totuşi, nemţii sunt conştienţi şi de faptul că în vara lui 2022, Erling poate pleca pentru doar 75 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland s-a înţeles cu Real Madrid!

Rămâne de văzut cum vor decurge negocierile, dar un lucru e sigur! Perez vrea să dea lovitura pe piaţa transferurilor, în această vară, mai ales că fanii sunt încă revoltaţi după plecarea lui Sergio Ramos.

În ultimul sezon, Erling Haaland a înscris 41 de goluri în 41 de meciuri disputate în toate competițiile. A fost numit cel mai bun jucător din Bundesliga. El a câştigat Cupa Germaniei cu Dortmund, după 4-1 cu RB Leipzig, finală în care Haaland a reușit o „dublă”.

Chelsea nu renunţă la Erling Haaland

Chiar dacă Real Madrid s-a înţeles cu jucătorul dee 20 de ani, Chelsea nu renunţă la ideea de a-l aduce pe Erling în Premier League. Mino Raiola le-a transmis campionilor Europei că fotbalistul său poate ajunge pe Stamford Bridge doar pentru un salariu de 60 de milioane pe an.

Reclamă

Va face o ofertă pe care Dortmund nu o poate refuza”, scrie Daily Mail. Este vorba de 170 de milioane de lire sterline, adică aproape 200 de milioane de euro. Haaland mai are contract cu germanii până în 2024. În 2022, orice club îl poate cumpăra pentru 75 de milioane de euro (clauză specială).

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și