Închide meniul
VIDEO

Zdenek Ondrasek a ajuns la Bucureşti! Atacantul va semna cu FCSB. Primele declaraţii ale „Cobrei”

Dragoș Vasile Publicat: 26 iunie 2021, 19:44 / Actualizat: 26 iunie 2021, 22:26

Reclamă
Zdenek Ondrasek a ajuns la Bucureşti! Atacantul va semna cu FCSB. Primele declaraţii ale „Cobrei

AS.ro

După o lungă perioadă de aşteptare, Zdenek Ondrasek a ajuns în Capitală. După ce va efectua vizita medicală, acesta va semna un contract valabil un an cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zdenek Ondrasek a ajuns la Bucureşti! Atacantul va semna cu FCSB

Ondrasek va avea o clauză specială. Dacă va evolua în 70% din meciuri, înțelegerea se va prelungi automat cu încă un an. Pe aeroport, fotbalistul poreclit „Cobra” a oferit primele declaraţii.

„- Sunt bine. Vorbim mâine. Aş fi bucuros să stau de vorbă cu voi, dar vom vorbi mâine, ok?
– Vrei să câştigi campionatul?
– Desigur! (…) Lăsaţi-mă mai întâi să mă instalez şi să semnez contractul”, a spus Ondrasek.

Cât a plătit FCSB pentru Zdenek Ondrasek

Din informaţiile AS.ro, vicecampionii României îi vor achita 100.000 de euro Viktoriei Plzen în schimbul lui Ondrasek. Cluburile s-au înţeles şi există acord şi cu jucătorul.

Iniţial, conducătorii de la FCSB au crezut că Ondrasek a fost pus pe liber de Plzen. Totuşi, cehii l-au adăugat doar pe lista de transferuri. Ondrasek mai avea încă doi ani de contract cu Plzen.

Reclamă

FCSB nu a fost prima opţiune pentru Zdenek Ondrasek. Atacantul putea să ajungă la Sepsi Sfântu Gheorghe, rivala roş-albaştrilor din Liga 1.

Ce salariu va avea Zdenek Ondrasek la FCSB

Zdenek Ondrasek va avea un salariu uriaş, de 20 de mii de euro pe lună. Noul atacant de la FCSB va avea unul dintre cele mai mari salarii din lot.

Ondrasek are 32 de ani şi a jucat ultima dată la Viktoria Plzen. El are 2 goluri şi 7 selecţii pentru echipa naţională a Cehiei. De asemenea, acesta a mai jucat la echipe precum Budejovice, Caslav, Tromso IL, Wisla Cracovia și FC Dallas.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:14 „A greșit!” Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 FotoGloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi 20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian Vezi toate știrile
Citește și