Închide meniul
VIDEO

Zdenek Ondrasek a ajuns la Bucureşti! Atacantul va semna cu FCSB. Primele declaraţii ale „Cobrei”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 26 iunie 2021, 19:44 / Actualizat: 26 iunie 2021, 22:26

Zdenek Ondrasek a ajuns la Bucureşti! Atacantul va semna cu FCSB. Primele declaraţii ale „Cobrei

AS.ro

După o lungă perioadă de aşteptare, Zdenek Ondrasek a ajuns în Capitală. După ce va efectua vizita medicală, acesta va semna un contract valabil un an cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zdenek Ondrasek a ajuns la Bucureşti! Atacantul va semna cu FCSB

Ondrasek va avea o clauză specială. Dacă va evolua în 70% din meciuri, înțelegerea se va prelungi automat cu încă un an. Pe aeroport, fotbalistul poreclit „Cobra” a oferit primele declaraţii.

„- Sunt bine. Vorbim mâine. Aş fi bucuros să stau de vorbă cu voi, dar vom vorbi mâine, ok?
– Vrei să câştigi campionatul?
– Desigur! (…) Lăsaţi-mă mai întâi să mă instalez şi să semnez contractul”, a spus Ondrasek.

Cât a plătit FCSB pentru Zdenek Ondrasek

Din informaţiile AS.ro, vicecampionii României îi vor achita 100.000 de euro Viktoriei Plzen în schimbul lui Ondrasek. Cluburile s-au înţeles şi există acord şi cu jucătorul.

Iniţial, conducătorii de la FCSB au crezut că Ondrasek a fost pus pe liber de Plzen. Totuşi, cehii l-au adăugat doar pe lista de transferuri. Ondrasek mai avea încă doi ani de contract cu Plzen.

Reclamă

FCSB nu a fost prima opţiune pentru Zdenek Ondrasek. Atacantul putea să ajungă la Sepsi Sfântu Gheorghe, rivala roş-albaştrilor din Liga 1.

Ce salariu va avea Zdenek Ondrasek la FCSB

Zdenek Ondrasek va avea un salariu uriaş, de 20 de mii de euro pe lună. Noul atacant de la FCSB va avea unul dintre cele mai mari salarii din lot.

Ondrasek are 32 de ani şi a jucat ultima dată la Viktoria Plzen. El are 2 goluri şi 7 selecţii pentru echipa naţională a Cehiei. De asemenea, acesta a mai jucat la echipe precum Budejovice, Caslav, Tromso IL, Wisla Cracovia și FC Dallas.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:58 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou Vezi toate știrile
Citește și