Închide meniul

Cum l-a pierdut Dinamo pe Gabi Tamaș: „I-am dat numărul să-l sune pe Cortacero”

Alexandru Ivan Publicat: 27 iunie 2021, 10:05

Reclamă
Cum l-a pierdut Dinamo pe Gabi Tamaș: „I-am dat numărul să-l sune pe Cortacero

Gabi Tamaş, replică virală

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Când Pablo Cortacero a preluat-o pe Dinamo, „câinii” au dat un adevărat recital pe piața transferurilor. Trupa din Ștefan cel Mare a adus mulți jucători din străinătate pe salarii uriașe. Totul s-a dovedit a fi doar o minciună, dar, la momentul respecitv, Dinamo părea cel mai ambițios proiect din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Și Gabi Tamaș a fost la un pas să cadă în plasa lui Cortacero. Fostul fundaș al naționalei chiar și-a dat acordul să revină în Ștefan cel Mare.

Gabi Tamaș, la un pas de revenirea la Dinamo

Primul jucător pe care l-am contactat a fost Tamaș. L-am convins să vină. El mi-a zis că vine dar că vrea și el să știe cu cine vorbește și în ce condiții vine. I-am spus că îi dau numărul lui Cortacero ca să se înțeleagă cu el. 

Între timp, eu am mai vorbit cu alți doi fotbaliști de mare valoare cărora nu vreau să le dau numele”, a dezvăluit Cornel Țălnar, fost membru în conducerea lui Dinamo pe vremea lui Cortacero, potrivit playsport.

Tamaș nu a mai ajuns la Dinamo după discuția cu Cortacero. A semnat în schimb cu Universitatea Cluj, unde a stat doar 6 luni. La începutul lui 2021, veteranul de 37 de ani a venit la FC Voluntari, echipă pe care a reușit să o salveze de la retrogradare.

Reclamă

Începând cu sezonul următor, Gabi Tamaș va fi președinte-jucător la FC Voluntari. Acesta va alcătui un „trio” cu Bogdan Bălănescu şi Bogdan Niculaie.

Cornel Țălnar: „Am fost primul care a sărit la gâtul lui Cortacero”

Nu a fost să fie Gabi Tamaș, dar Dinamo a reușit în acea perioadă să aduca jucători cu renume. Cel mai răsunător transfer a fost cel al lui Aleix Garcia, fost jucător la Manchester City, care avea un salariu de 35.000 de euro pe lună.

Jucătorii n-au văzut însă niciun ban din partea lui Cortacero. Dinamo se chinuie și acum de pe urma spaniolilor.

Reclamă 4 / 0/3

„Am aflat după că contractul lui Nemec nu a mai fost 6-7.000 de euro cum ne înțelesesem inițial, a fost 15.000. Iar contractul lui Janusz Gol nu a mai fost 6-7.000, a fost 18.000. Și de aici a început spectacolul.

În acea perioadă cel mai mic contract a fost al lui Puljic, de 12.000, cel mai mare de 35.000, al lui Garcia. În momentul ăla, eu i-am spus lui Cortacero că oamenii lui, Rufo, Melero, Iorga îl fură.

După două luni, în octombrie, a venit 15 septembrie și salariile nu s-au băgat, a venit 15 octombrie și, din nou, salariile nu s-au băgat, eu sunt ardelean și îmi place să spun lucrurilor pe nume, m-am dus și am sărit la gâtul acestui Cortacero, am fost primul”, a mai spus Cornel Țălnar.

 

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și