Închide meniul
Foto

Gesturi obscene făcute de fiica de 22 de ani a unei vedete milionare din România, într-un club de fiţe

Antena Sport Publicat: 27 iunie 2021, 13:02

Reclamă
Gesturi obscene făcute de fiica de 22 de ani a unei vedete milionare din România, într-un club de fiţe

Rebecca e fiica cea mare a Anamariei Prodan

Anamaria Prodan şi Rebecca Prodan / Instagram

Rebecca a uitat de problemele pe care mama ei le are cu Laurenţiu Reghecampf şi a postat pe Instastory mai multe poze în care apare arătând semne obscene. Totuşi, semnele par a fi o glumă, ea fiind tot timpul cu zâmbetul pe buze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Câţi bani de buzunar au fetele lui Anamaria Prodan

Anamaria Prodan are o avere uriașă și le face toate poftele copiilor. Impresara are două fete din prima căsătorie, cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, iar acestea trăiesc o viață de lux. Numai pentru a le plăti studiile, Anamaria plătește anual aproximativ 50.000 de euro.

Prodan a dezvăluit și câți bani de buzunar primesc Rebecca și Sarah. „Depinde. Între 1500 și 3000 de euro pe lună”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, în pragul divorţului

Anamaria Prodan a avut cea mai dură reacţie după ce în spaţiul public a apărut informaţia conform căreia va divorţa de Laurenţiu Reghecampf. Deşi bărbatul a confirmat ruptura de soţia lui, Anamaria Prodan a negat cu vehemenţă că există probleme în căsnicie. Aceasta a transmis un mesaj public fără precedent.

„Luați mâinile de pe Reghecampf și familia mea! Este stop-joc! De familia mea, de astăzi, de fapt de săptămâna trecută, de când a început această nesimțire, nu se mai atinge nimeni. Am spus tot ce am avut de spus. Dacă nu se termină, atunci o să acționez în judecată. Dacă am tăcut foarte muți ani în țara asta, în care soțul meu a fost și este numărul 1, și e poate emblema antrenoratului românesc, am ajuns de fiecare dată să înghit și să tac doar pentru că suntem români și cârcotași”, a spus Anamaria Prodan pentru Digisport.

Reclamă

”Niciodată nu o să accept ca cele două fete și cei doi băieți ai noștri să vadă aceste mizerii despre tatăl lor. Niciodată, soțul meu nu a avut treabă cu băutura, cu amante, că-și trădează nevasta. Niciodată! El este un bărbat ideal. E matrița bărbatului perfect! A dat clasă și va da clasă tuturor, nu se compară și n-are egal, își iubește familia ca nimeni altul. Despre mine? Pfooa. Eu provin dintr-o familie mare. Pe mine nu mă interesează ce se scrie despre mine. Eu așa am crescut. Nici măcar nu citesc. Am aflat de la niște prieteni despre aceste materiale”, şi-a continuat vedeta discursul.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint Vezi toate știrile
Citește și