Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Genial! Cum păcălea ”gașca nebună” cântarul! ”Eram brigadă, mai beai un whiskey!” Decizia luată de Dan Petrescu. Curelea, aventuri cu tancul în Belarus

Silviu Corneanu Publicat: 4 iulie 2021, 11:38

Reclamă
Genial! Cum păcălea ”gașca nebună” cântarul! ”Eram brigadă, mai beai un whiskey!” Decizia luată de Dan Petrescu. Curelea, aventuri cu tancul în Belarus

AS.ro

Curelea a făcut parte din ”gașca nebună”

Cum păcălea ”gașca nebună” cântarul. Pentru a scăpa de amenzi, Curelea și compania găseau tot felul de metode inedite pentru a mai scădea din kilograme. Fostul atacant a dezvăluit ce trucuri aveau colegii mai pufoși.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Se dezvoltase o tehnică specială de cântărire, la noi. Făceam cântar de două ori pe săptămână. Erau colegi mai pufoși. Mai mâncai seara, era Dumars-ul acolo, mai beai un whiskey. Nu neapărat de mâncare.

Era brigadă, se duceau câte trei, patru. Doctorul venea cu cântarul. Mergeam în brigadă și se duceau și-l atingeau puțin cu degetul și se mai duceau trei-patru kilograme”, și-a amintit Costin Curelea la AS.ro LIVE.

Cum păcălea ”gașca nebună” cântarul

Curelea și-a adus aminte cum au reacționat colegii săi în momentul în care o femeie a ocupat postul de kinetoterapeut.

A venit o femeie și după nu mai aveam ce să-i facem. Ce au inventat nenorociții. Au zis că ei se cântăresc doar dezbrăcați. Se întorcea doamna cu spatele, ei se urcau puțin pe birou și mai scădeau câteva kilograme.

Reclamă

Sau o mai sunau cu număr ascuns, femeia ieșea din birou și iar păcăleau. Am mai descoperit și faptul că dacă te duci puțin la sală”, a mai povestit Curelea.

Costin Curelea, aventuri în Belarus

Curelea a vorbit despre la AS.ro LIVE și despre aventura pe care a tărit-o în Belarus. El și colegii săi au fost scoși cu tancul din cantonament.

Reclamă 4 / 0/3

Am terminat cantonamentul din Antalya, am venit un pic acasă, iar apoi, hai la Minsk. Când am ajuns acolo era zăpada de un metru și jumătate. Era un frig. Se juca prin sală. Au venit cu tancul să ne scoată.

Au venit să ne socată din pădure, de la bază cu tabul. A fost îngrozitor. Aveam meci în cupă și era un tanc care ne-a scos. S-a jucat într-o sală acoperită”, a dezvăluit Curelea la AS.ro LIVE.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și