Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Genial! Cum păcălea ”gașca nebună” cântarul! ”Eram brigadă, mai beai un whiskey!” Decizia luată de Dan Petrescu. Curelea, aventuri cu tancul în Belarus

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 4 iulie 2021, 11:38

Genial! Cum păcălea ”gașca nebună” cântarul! ”Eram brigadă, mai beai un whiskey!” Decizia luată de Dan Petrescu. Curelea, aventuri cu tancul în Belarus

AS.ro

Curelea a făcut parte din ”gașca nebună”

Cum păcălea ”gașca nebună” cântarul. Pentru a scăpa de amenzi, Curelea și compania găseau tot felul de metode inedite pentru a mai scădea din kilograme. Fostul atacant a dezvăluit ce trucuri aveau colegii mai pufoși.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Se dezvoltase o tehnică specială de cântărire, la noi. Făceam cântar de două ori pe săptămână. Erau colegi mai pufoși. Mai mâncai seara, era Dumars-ul acolo, mai beai un whiskey. Nu neapărat de mâncare.

Era brigadă, se duceau câte trei, patru. Doctorul venea cu cântarul. Mergeam în brigadă și se duceau și-l atingeau puțin cu degetul și se mai duceau trei-patru kilograme”, și-a amintit Costin Curelea la AS.ro LIVE.

Cum păcălea ”gașca nebună” cântarul

Curelea și-a adus aminte cum au reacționat colegii săi în momentul în care o femeie a ocupat postul de kinetoterapeut.

A venit o femeie și după nu mai aveam ce să-i facem. Ce au inventat nenorociții. Au zis că ei se cântăresc doar dezbrăcați. Se întorcea doamna cu spatele, ei se urcau puțin pe birou și mai scădeau câteva kilograme.

Reclamă

Sau o mai sunau cu număr ascuns, femeia ieșea din birou și iar păcăleau. Am mai descoperit și faptul că dacă te duci puțin la sală”, a mai povestit Curelea.

Costin Curelea, aventuri în Belarus

Curelea a vorbit despre la AS.ro LIVE și despre aventura pe care a tărit-o în Belarus. El și colegii săi au fost scoși cu tancul din cantonament.

Reclamă 4 / 0/3

Am terminat cantonamentul din Antalya, am venit un pic acasă, iar apoi, hai la Minsk. Când am ajuns acolo era zăpada de un metru și jumătate. Era un frig. Se juca prin sală. Au venit cu tancul să ne scoată.

Au venit să ne socată din pădure, de la bază cu tabul. A fost îngrozitor. Aveam meci în cupă și era un tanc care ne-a scos. S-a jucat într-o sală acoperită”, a dezvăluit Curelea la AS.ro LIVE.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor Vezi toate știrile
Citește și