Închide meniul

„Mă simţeam ca în cuşcă!” Un fost campion al României, coşmar la FCSB. „Ajunsesem să beau după fiecare antrenament”

Publicat: 30 iunie 2021, 14:18

Reclamă
„Mă simţeam ca în cuşcă! Un fost campion al României, coşmar la FCSB. „Ajunsesem să beau după fiecare antrenament

news & archive - Romanian via Hepta

Marius Onofraş îl felicită pe Andrei Cristea, într-un meci jucat de Poli Iaşi

Marius Onofraş a fost campion cu Unirea Urziceni, în 2009. La un an distanţă, a fost transferat de Gigi Becali la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Onofraş, clipe de coşmar la FCSB: „Mă simţeam ca în cuşcă!”

Onofraş a ajuns în dizgraţia patronului, care l-a trimis la echipa satelit, unde era ignorat de antrenor.

„Ajunsesem să beau după fiecare antrenament câte două beri și două sticle de vin. Beam aproape în fiecare zi, timp de trei luni. A fost o chestie de moment, pe care ulterior am depășit-o.

Se adunaseră foarte multe lucruri negative, atât financiar, cât și sportiv. Eram încărcat, nu mai reușeam să mă descarc psihic, chiar dacă soția era cu mine. Nu mai reușeam să-mi revin. Era greu să te duci la antrenament fără să fii băgat în seamă.

Am ajuns într-un moment târziu al carierei mele la Steaua. (…) Tot timpul a fost presiune la Steaua, era dificil din punct de vedere mental, dar a fost numai vina mea fiindcă n-am reușit să mă impun. (…) Mă simțeam ca într-o cușcă, nu mai eram eu. Dar nu caut scuze”, a spus Onofraş, pentru gsp.ro.

Reclamă

În vârstă de 40 de ani, Onofraş a jucat 14 meciuri şi a marcat 2 goluri, în tricoul roş-albaştrilor. El a stat la FCSB din august 2010 până în iunie 2011.

A urmat o nouă experienţă nereuşită, la Khazar Lankaran, unde nu a jucat deloc. Onofraş şi-a relansat cariera la Poli Iaşi, unde a jucat în perioada 2011-2014. După retragere, el a făcut parte şi din staff-ul moldovenilor.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 VIDEOSporting – Portimonense 3-0 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY! „Leii”, tot mai aproape de titlu în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și