Închide meniul

„Mă simţeam ca în cuşcă!” Un fost campion al României, coşmar la FCSB. „Ajunsesem să beau după fiecare antrenament”

Reclamă

Publicat: 30 iunie 2021, 14:18

„Mă simţeam ca în cuşcă! Un fost campion al României, coşmar la FCSB. „Ajunsesem să beau după fiecare antrenament

news & archive - Romanian via Hepta

Marius Onofraş îl felicită pe Andrei Cristea, într-un meci jucat de Poli Iaşi

Marius Onofraş a fost campion cu Unirea Urziceni, în 2009. La un an distanţă, a fost transferat de Gigi Becali la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Onofraş, clipe de coşmar la FCSB: „Mă simţeam ca în cuşcă!”

Onofraş a ajuns în dizgraţia patronului, care l-a trimis la echipa satelit, unde era ignorat de antrenor.

„Ajunsesem să beau după fiecare antrenament câte două beri și două sticle de vin. Beam aproape în fiecare zi, timp de trei luni. A fost o chestie de moment, pe care ulterior am depășit-o.

Se adunaseră foarte multe lucruri negative, atât financiar, cât și sportiv. Eram încărcat, nu mai reușeam să mă descarc psihic, chiar dacă soția era cu mine. Nu mai reușeam să-mi revin. Era greu să te duci la antrenament fără să fii băgat în seamă.

Am ajuns într-un moment târziu al carierei mele la Steaua. (…) Tot timpul a fost presiune la Steaua, era dificil din punct de vedere mental, dar a fost numai vina mea fiindcă n-am reușit să mă impun. (…) Mă simțeam ca într-o cușcă, nu mai eram eu. Dar nu caut scuze”, a spus Onofraş, pentru gsp.ro.

Reclamă

În vârstă de 40 de ani, Onofraş a jucat 14 meciuri şi a marcat 2 goluri, în tricoul roş-albaştrilor. El a stat la FCSB din august 2010 până în iunie 2011.

A urmat o nouă experienţă nereuşită, la Khazar Lankaran, unde nu a jucat deloc. Onofraş şi-a relansat cariera la Poli Iaşi, unde a jucat în perioada 2011-2014. După retragere, el a făcut parte şi din staff-ul moldovenilor.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și