Închide meniul
Foto

Femeile din viaţa lui Laurențiu Reghecampf trăiesc același coșmar! Ce blestem a căzut peste Anamaria Prodan

Antena Sport Publicat: 30 iunie 2021, 15:01

Reclamă
Femeile din viaţa lui Laurențiu Reghecampf trăiesc același coșmar! Ce blestem a căzut peste Anamaria Prodan

Hepta

Femeile din viaţa lui Laurențiu Reghecampf trăiesc același coșmar!

„Aș vrea ca Anamaria să simtă ce am simțit și eu”, a spus Mariana, într-un interviu acordat cu mult timp în urmă. „Laurențiu m-a anunțat la telefon că vrea să divorțeze. Mi-a spus: «Ești o mamă bună, ești o soție ideală, ești gospodină, dar nu se poate să trăim împreună». A zis că nu mai merge, nu ne mai potrivim. Eu nu apucasem să mă mut și ea venea deja la mine acasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Femeile din viaţa lui Laurențiu Reghecampf trăiesc același coșmar

Într-un sfârșit de săptămână a venit și a vrut să mă ajute să car mobila. Are un tupeu incredibil. Măcar putea să aibă bunul simț și să nu vină acolo cât eram eu acolo. Laurențiu m-a sunat într-o seară și mi-a spus că trebuie să divorțăm pentru că Anamaria este însărcinată”, a mai spus Mariana.

Laurenţiu Reghecampf, escapadă în Delta Dunării

Jurnaliştii de la evz.ro au obţinut fotografii şi declaraţii incredibile despre modul în care Laurenţiu Reghecampf s-a distrat într-o pensiune din Delta Dunării.

Potrivit sursei citate, Laurenţiu a închiriat integral pensiunea. După ce s-au cazat, cei patru ar fi organizat şi o plimbare în Pădurea Letea, în căutarea cailor sălbatici. Aproape două ore a durat expediţia. Reghecampf ar fi aruncat cu bani în stânga şi-n dreapta, cerând tuturor celor cu care s-a întâlnit, pentru a nu-i fi pomenit numele.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt căsătoriţi de 13 ani. La mijlocul acestei luni, în familia lor a izbucnit un scandal imens. Antrenorul a confirmat ştirea divorţului, prezentată în premieră de Antena Stars.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! Vezi toate știrile
Citește și