Închide meniul
Foto

Uluitor! Dan Alexa a ajuns să antreneze în Liga 3. Ce echipă și-a găsit tehnicianul preferat al Anamariei Prodan

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 30 iunie 2021, 16:34 / Actualizat: 30 iunie 2021, 17:38

Uluitor! Dan Alexa a ajuns să antreneze în Liga 3. Ce echipă și-a găsit tehnicianul preferat al Anamariei Prodan

Dan Alexa revine în Liga 1

Dan Alexa, în timpul unui meci/ SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Dan Alexa a semnat cu CSM Reșița, echipă care a retrogradat din eșalonul secund în stagiunea precedentă. Obiectivul său este să se bată la promovare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Alexa a semnat cu CSM Reșița

„Am hotărât să vin la Reșița, a contat foarte mult respectul pe care îl am față de domnul primar, dânșii m-au dorit foarte mult. Mereu am văzut aici un proiect de viitor, se poate face o echipă bună.

În momentul ăsta, plecăm la un nou drum. E un moment greu, trebuie plecat de la zero, trebuie creată o echipă. Obiectivul meu personal aici este promovarea. Acolo tind, dar trebuie să o luăm pas cu pas. Am suportul oamenilor de lângă mine, asta contează enorm pentru mine ca antrenor”, a spus Dan Alexa, la conferința de presă.

Cariera lui Dan Alexa a intrat, de ceva vreme, pe o pantă descendentă. După eșecurile de la Rapid, când a ratat promovarea în 2020, și la ASU Poli Timișoara, unde a terminat pe ultimul loc în play-off-ul din sezonul trecut, „Chirurgul” încearcă să se redreseze în Liga 3.

Alexa le-a mai pregătit pe ACS Poli Timișoara, ASA Târgu Mureș, Concordia Chiajna, Dunărea Călărași și Astra.

Reclamă

Dan Alexa, relație inedită cu Anamaria Prodan

În primăvara lui 2019, Dan Alexa a avut parte de un episod incredibil alături de Anamaria Prodan, care la acea vreme era impresarul său. Femeia i-a tras un pumn lui Alexa, chiar în fața camerelor de filmat.

La un an de la acel incident, Prodan declara că Dan Alexa este „sufletul ei”.

Mie mi-e super drag Alexa. Este sufletul meu, iar Laur (n.r. – Laurențiu Reghecampf) știe asta. Dan este cel mai apropiat om al nostru. Dan este un produs al meu, Laur nu prea are treabă cu el.

Reclamă 4 / 0/3

Ei vorbesc doar despre fotbal, de-ale lor. Eu când mă implic în viață unui antrenor, jucător, vreau să fiu ascultată la secundă”, a declarat Anamaria Prodan, în iulie 2020.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 FCSB – Farul 2-1! Roş-albaştrii, noii campioni ai Ligii 1! Nebunie pe Arena Naţională! Primul titlu pentru FCSB, după nouă ani 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională Vezi toate știrile
Citește și