Închide meniul

Bătut de trei ori la rând, Dan Alexa şi-a dat demisia de la ASU Poli Timişoara! Bănăţenii, parcurs dezastruos în play-off-ul Ligii 2

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 19 aprilie 2021, 15:25

Bătut de trei ori la rând, Dan Alexa şi-a dat demisia de la ASU Poli Timişoara! Bănăţenii, parcurs dezastruos în play-off-ul Ligii 2

Mediafax Foto / Leczki Jozsi via Hepta

Dan Alexa şi-a dat demisia de la ASU Poli Timişoara

Parcursul dezastruos al lui ASU Poli Timişoara din play-off-ul Ligii 2 l-a făcut pe Dan Alexa să cedeze şi să îşi anunţe demisia. În ultimul meci, echipa "Chirurgului" a suferit un eşec drastic, 0-4, iar acesta a răbufnit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Nu pot să reconstruiesc echipa din temelii. Eu respect fotbalistul, respect jucătorul, respect anii, respect trecutul. Sunt jucători care au caracter foarte bun și nu vreau să ajung să dau eu afară pe cineva! Așa mai bine plec eu și Poli nu va muri. Pentru că o să fiu lângă echipa asta. Este viața mea”, a declarat Alexa la DigiSport.

Chiar dacă şi-a dat demisia, Dan Alexa a anunţat că va fi alături de succesorul său: "Să dea Dumnezeu. O să fiu lângă el cu tot ce pot. E un moment în care altă variantă nu e Și eu sunt dezamăgit de rezultat, mi-am dorit promovarea. Mereu am fost un antrenor care mi-am fixat obiective îndrăznețe", a mai spus "Chirurgul".

În urma eşecului cu CS Mioveni, ASU Poli Timişoara ocupă ultimul loc în play-off-ul din Liga 2, cu 33 de puncte. Bănăţenii au un singur punct obţinut în 4 etape. 

Reclamă

Un copil l-a confundat pe Dan Alexa cu Laurenţiu Reghecampf. "Faceţi o poză cu mine?"

Dan Alexa rămâne cu o amintire pe cinste în urma mandatului de la ASU Poli Timişoara. Imagini amuzante din timpul meciului cu FCU Craiova 1948 au ieşit la iveală.

Dan Alexa nu a avut voie să stea pe bancă, din cauza unei suspendări, şi a urmărit partida din tribună. Un copil l-a văzut şi şi-a dorit să facă o poză cu el.

Puştiul s-a dus spre antrenorul bănăţenilor, dar l-a confundat pe acesta cu soţul Anamariei Prodan. "Domnule Reghecampf, faceţi şi cu mine o poză?", a fost rugămintea tânărului.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dan Alexa şi-a dat demisia
  • CS Mioveni - ASU Poli Timişoara 4-0

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” Vezi toate știrile
Citește și