Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali, anunț categoric în războiul cu CSA Steaua pentru palmares: „Nu a zis nimeni că rămâne în aer!” Cine este deținătoarea de drept

Alexandru Ivan Publicat: 1 iulie 2021, 15:44

Reclamă
Gigi Becali, anunț categoric în războiul cu CSA Steaua pentru palmares: „Nu a zis nimeni că rămâne în aer! Cine este deținătoarea de drept

Gigi Becali

Hepta

Gigi Becali a subliniat că palmaresul din perioada 1998-2003 nu se află în acest moment nici la CSA Steaua, nici la FCSB. „Asociația Fotbal Club Steaua București” deține toate trofeele din acel interval.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, anunț categoric în războiul cu CSA Steaua pentru palmares

Ce să spun cu Armata? Nu e clar? Nu are calitate procesuală activă din 1998. Ce înseamnă asta? Că la revedere! Nu mai poți cere palmaresul din 1998, că l-ai dat.

Palmaresul nu se divizează. Dacă l-ai dat, nu-l mai ai. Dacă nu-l mai ai, spune-mi unde este. Instanța va spune că nu-l mai are pentru că l-a predat la Asociație, dar nu va spune că e al lui FCSB, pentru că nu s-a cerut asta. Instanța nu dă ce nu ceri.

Ce au cerut ei? CSA a cerut ca Instanța să constate că la ei este palmaresul. Instanța a zis că, din 1998, ei nu mai sunt în măsura să ceară palmaresul. N-ai calitate să o mai faci. Pentru că în 1998 tu ai dat palmaresul.

În motivare va spune: ‘Nu are calitate procesuală pentru că în 1998 s-a desființat secția de fotbal și a predat palmaresul la Asociația Fotbal Club Steaua București’.

Reclamă

Nu a zis nimeni că palmaresul rămâne în aer. Nu a spus Instanța că palmaresul rămâne în aer”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Cum arată palmaresul lui FCSB și CSA Steaua în acest moment

CSA Steaua
20 de titluri naționale
19 cupe ale României
3 Supercupe ale României
1 Cupă a Campionilor Europeni
1 Supercupă a Europei

FCSB
5 titluri naționale
3 cupe ale României
2 Supercupe ale României
2 cupe ale Ligii

Reclamă 4 / 0/3

 

Palmaresul din perioada 1998-2003
1 titlu național
1 cupă a României
1 Supercupă a României

 

 

 

 

 

Reclamă

 

 

 

 

 

 

 

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi 22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB 22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 Universitatea Craiova – FCSB 2-0. „Roş-albaştrii”, la prima înfrângere din play-off. Echipa lui Mihai Rotaru o egalează pe CFR 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă Vezi toate știrile
Citește și