Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali, anunț categoric în războiul cu CSA Steaua pentru palmares: „Nu a zis nimeni că rămâne în aer!” Cine este deținătoarea de drept

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 iulie 2021, 15:44

Gigi Becali, anunț categoric în războiul cu CSA Steaua pentru palmares: „Nu a zis nimeni că rămâne în aer! Cine este deținătoarea de drept

Gigi Becali

Hepta

Gigi Becali a subliniat că palmaresul din perioada 1998-2003 nu se află în acest moment nici la CSA Steaua, nici la FCSB. „Asociația Fotbal Club Steaua București” deține toate trofeele din acel interval.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, anunț categoric în războiul cu CSA Steaua pentru palmares

Ce să spun cu Armata? Nu e clar? Nu are calitate procesuală activă din 1998. Ce înseamnă asta? Că la revedere! Nu mai poți cere palmaresul din 1998, că l-ai dat.

Palmaresul nu se divizează. Dacă l-ai dat, nu-l mai ai. Dacă nu-l mai ai, spune-mi unde este. Instanța va spune că nu-l mai are pentru că l-a predat la Asociație, dar nu va spune că e al lui FCSB, pentru că nu s-a cerut asta. Instanța nu dă ce nu ceri.

Ce au cerut ei? CSA a cerut ca Instanța să constate că la ei este palmaresul. Instanța a zis că, din 1998, ei nu mai sunt în măsura să ceară palmaresul. N-ai calitate să o mai faci. Pentru că în 1998 tu ai dat palmaresul.

În motivare va spune: ‘Nu are calitate procesuală pentru că în 1998 s-a desființat secția de fotbal și a predat palmaresul la Asociația Fotbal Club Steaua București’.

Reclamă

Nu a zis nimeni că palmaresul rămâne în aer. Nu a spus Instanța că palmaresul rămâne în aer”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Cum arată palmaresul lui FCSB și CSA Steaua în acest moment

CSA Steaua
20 de titluri naționale
19 cupe ale României
3 Supercupe ale României
1 Cupă a Campionilor Europeni
1 Supercupă a Europei

FCSB
5 titluri naționale
3 cupe ale României
2 Supercupe ale României
2 cupe ale Ligii

Reclamă 4 / 0/3

 

Palmaresul din perioada 1998-2003
1 titlu național
1 cupă a României
1 Supercupă a României

 

 

 

 

 

Reclamă

 

 

 

 

 

 

 

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:55 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și