Închide meniul

Edi Iordănescu a dat detalii despre viitorul său: „Asta are prioritate! Sunt şanse mai mari să ajung acolo”

Antena Sport Publicat: 2 iulie 2021, 9:48

Reclamă
Edi Iordănescu a dat detalii despre viitorul său: „Asta are prioritate! Sunt şanse mai mari să ajung acolo

Edi Iordănescu a vorbit despre viitorul său

Hepta

Edi Iordănescu a dat detalii despre viitorul său. Spune că nu ar refuza o ofertă din Liga 1, dar prioritatea sa este să prindă un transfer în străinătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a dat detalii despre viitorul său

Deocamdată sunt șomer. Nu pot să spun ceva concret, au fost discuții și nu s-au materializat. Pe final de campionat, focusul meu a fost pe câștigarea campionatului, nu pe oferte. Am avut o variantă bună în Europa, pe final de campionat, dar aparține trecutului. Dacă știam că nu voi continua la CFR, aș fi dat curs acelei oferte. Au fost mai multe discuții, nu s-au concretizat, dar sper să n-am o pauză foarte lungă

Vreau să revin, dar nu în orice condiții. Mereu am fost atent la detalii, mereu vreau să ajung la performanță, să-mi îndeplinesc obiectivele. Nu voi merge în orice condiții, prefer să mai aștept puţin. Nu am respins total zona Golfului, dar Europa are prioritate. Nu spun nu Ligii 1, dar sunt șanse mai mari să plec în străinătate.”, a mai spus Iordănescu la Digisport.

Momentul în care Edi Iordănescu ”s-a jurat” că nu va mai continua la CFR

Edi Iordănescu a surprins pe toată lumea cu plecarea sa de la CFR Cluj. Tehnicianul a reușit să ia Supercupa României și titlul în Liga, dar a decis să nu mai continue. Deși s-au vehiculat mai multe motive pentru care antrenorul a plecat, adevărul este unul singur.

Plecarea lui Iordănescu de la CFR nu are legătură cu problemele financiare existente la club. Din informațiile AS.ro, tehnicianul a fost extrem de deranjat de faptul că finanțatorul echipei, Neluțu Varga, a negociat cu Adrian Mutu.

Reclamă

A luat titlul și a plecat

Edi Iordănescu a fost deranjat de faptul că finanțatorul negocia intens cu Adrian Mutu, deși el se luptă la titlu cu FCSB. Conform apropiaților antrenorului, acesta se aștepta să fie susținut mai mult, ținând cont de ce s-a întâmplat prima dată. Atunci, Iordănescu a fost demis după ce a luat Supercupa, deși trecuseră doar câteva meciuri.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată Vezi toate știrile
Citește și