Închide meniul

Edi Iordănescu a dat detalii despre viitorul său: „Asta are prioritate! Sunt şanse mai mari să ajung acolo”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 iulie 2021, 9:48

Edi Iordănescu a dat detalii despre viitorul său: „Asta are prioritate! Sunt şanse mai mari să ajung acolo

Edi Iordănescu a vorbit despre viitorul său

Hepta

Edi Iordănescu a dat detalii despre viitorul său. Spune că nu ar refuza o ofertă din Liga 1, dar prioritatea sa este să prindă un transfer în străinătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a dat detalii despre viitorul său

Deocamdată sunt șomer. Nu pot să spun ceva concret, au fost discuții și nu s-au materializat. Pe final de campionat, focusul meu a fost pe câștigarea campionatului, nu pe oferte. Am avut o variantă bună în Europa, pe final de campionat, dar aparține trecutului. Dacă știam că nu voi continua la CFR, aș fi dat curs acelei oferte. Au fost mai multe discuții, nu s-au concretizat, dar sper să n-am o pauză foarte lungă

Vreau să revin, dar nu în orice condiții. Mereu am fost atent la detalii, mereu vreau să ajung la performanță, să-mi îndeplinesc obiectivele. Nu voi merge în orice condiții, prefer să mai aștept puţin. Nu am respins total zona Golfului, dar Europa are prioritate. Nu spun nu Ligii 1, dar sunt șanse mai mari să plec în străinătate.”, a mai spus Iordănescu la Digisport.

Momentul în care Edi Iordănescu ”s-a jurat” că nu va mai continua la CFR

Edi Iordănescu a surprins pe toată lumea cu plecarea sa de la CFR Cluj. Tehnicianul a reușit să ia Supercupa României și titlul în Liga, dar a decis să nu mai continue. Deși s-au vehiculat mai multe motive pentru care antrenorul a plecat, adevărul este unul singur.

Plecarea lui Iordănescu de la CFR nu are legătură cu problemele financiare existente la club. Din informațiile AS.ro, tehnicianul a fost extrem de deranjat de faptul că finanțatorul echipei, Neluțu Varga, a negociat cu Adrian Mutu.

Reclamă

A luat titlul și a plecat

Edi Iordănescu a fost deranjat de faptul că finanțatorul negocia intens cu Adrian Mutu, deși el se luptă la titlu cu FCSB. Conform apropiaților antrenorului, acesta se aștepta să fie susținut mai mult, ținând cont de ce s-a întâmplat prima dată. Atunci, Iordănescu a fost demis după ce a luat Supercupa, deși trecuseră doar câteva meciuri.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și