Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Thomas Neubert, coșmarul fotbaliștilor :)! ”Nu am trăit în viața mea așa ceva!” Cum i-a speriat neamțul pe jucătorii de la FCSB: ”Am fost terminat!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 2 iulie 2021, 15:17

Thomas Neubert, coșmarul fotbaliștilor :)! ”Nu am trăit în viața mea așa ceva!” Cum i-a speriat neamțul pe jucătorii de la FCSB: ”Am fost terminat!”

Thomas Neubert este preparatorul fizic de la FCSB

Profimedia

Thomas Neubert, coșmarul fotbaliștilor :). Toți jucătorii care evoluau în perioada 2012 – 2014 pentru FCSB își amintesc de durerile pe care le provoca Neubert. Unul dintre cei care a simțit pe pielea lui ce înseamnă pregătirea neamțului a fost Tibi Bălan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Thomas Neubert, coșmarul fotbaliștilor 🙂

Bălan a dezvăluit la AS.ro LIVE faptul că a simțit dureri pe care nu le-a mai simțit în viața lui. Fostul mijlocaș a povestit cum a fost prima zi cu Neubert la FCSB.

A fost o perioadă foarte grea pentru mine, cu Tommy. M-am dus la primul antrenament, dimineața, era cu benzile, cu TRX. Am făcut cu benzile și după niște alergări. Zic: ce e, mă, cu benzile astea? N-am simțit nimic.

M-am dus acasă și am dormit o oră. Zici că m-a bătut cineva și mai urma un antrenament după amiază, alte exerciții. Nu am trăit în viața mea așa ceva, câte dureri am simțit. Am fost terminat. N-am crezut în viața mea că o să mă doară picioarele în halul ăsta. Era foarte, foarte greu.

Am avut 8 săptămâni de pregătire. Jucătorii care au dat randament foarte bun au fost cei tineri. Pe ei îi ajuta, pe mine, la 30 de ani, ce să mă mai ajute”, a declarat Tibi Bălan la AS.ro LIVE.

Reclamă

Thomas Neubert făcea pregătire mai dură ca în Premier League

Gardoș a fost invitat la AS.ro LIVE și a dezvăluit că pregătirea lui Neubert era mai dură ca cea făcut în Anglia.

Noi, ce am lucrat în perioada asta de doi ani, cu Reghe (n.r. Laurenţiu Reghecampf) şi cu Tommy (n.r. Thomas Neubert), a fost mai mult decât ar fi trebuit. Într-adevăr, eram foarte bine pregătiţi. El e conştient, pentru că acum, cu generaţia asta nu mai lucrează aşa mult.

Reclamă 4 / 0/3

Am ajuns de la un nivel super-super înalt, în Premier League, unde culmea, chiar dacă intensitatea era aceeaşi, volumul nu mai era la fel. El făcea peste ce se face acolo”, a spus Gardoș în cadrul emisiunii AS.ro LIVE.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și