Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Thomas Neubert, coșmarul fotbaliștilor :)! ”Nu am trăit în viața mea așa ceva!” Cum i-a speriat neamțul pe jucătorii de la FCSB: ”Am fost terminat!”

Silviu Corneanu Publicat: 2 iulie 2021, 15:17

Reclamă
Thomas Neubert, coșmarul fotbaliștilor :)! ”Nu am trăit în viața mea așa ceva!” Cum i-a speriat neamțul pe jucătorii de la FCSB: ”Am fost terminat!”

Thomas Neubert este preparatorul fizic de la FCSB

Profimedia

Thomas Neubert, coșmarul fotbaliștilor :). Toți jucătorii care evoluau în perioada 2012 – 2014 pentru FCSB își amintesc de durerile pe care le provoca Neubert. Unul dintre cei care a simțit pe pielea lui ce înseamnă pregătirea neamțului a fost Tibi Bălan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Thomas Neubert, coșmarul fotbaliștilor 🙂

Bălan a dezvăluit la AS.ro LIVE faptul că a simțit dureri pe care nu le-a mai simțit în viața lui. Fostul mijlocaș a povestit cum a fost prima zi cu Neubert la FCSB.

A fost o perioadă foarte grea pentru mine, cu Tommy. M-am dus la primul antrenament, dimineața, era cu benzile, cu TRX. Am făcut cu benzile și după niște alergări. Zic: ce e, mă, cu benzile astea? N-am simțit nimic.

M-am dus acasă și am dormit o oră. Zici că m-a bătut cineva și mai urma un antrenament după amiază, alte exerciții. Nu am trăit în viața mea așa ceva, câte dureri am simțit. Am fost terminat. N-am crezut în viața mea că o să mă doară picioarele în halul ăsta. Era foarte, foarte greu.

Am avut 8 săptămâni de pregătire. Jucătorii care au dat randament foarte bun au fost cei tineri. Pe ei îi ajuta, pe mine, la 30 de ani, ce să mă mai ajute”, a declarat Tibi Bălan la AS.ro LIVE.

Reclamă
Reclamă 4

Thomas Neubert făcea pregătire mai dură ca în Premier League

Gardoș a fost invitat la AS.ro LIVE și a dezvăluit că pregătirea lui Neubert era mai dură ca cea făcut în Anglia.

Noi, ce am lucrat în perioada asta de doi ani, cu Reghe (n.r. Laurenţiu Reghecampf) şi cu Tommy (n.r. Thomas Neubert), a fost mai mult decât ar fi trebuit. Într-adevăr, eram foarte bine pregătiţi. El e conştient, pentru că acum, cu generaţia asta nu mai lucrează aşa mult.

Reclamă

Am ajuns de la un nivel super-super înalt, în Premier League, unde culmea, chiar dacă intensitatea era aceeaşi, volumul nu mai era la fel. El făcea peste ce se face acolo”, a spus Gardoș în cadrul emisiunii AS.ro LIVE.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:00

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele de start

20:50

Jaqueline Cristian, după victoria uriaşă de la Jocurile Olimpice 2024 cu Garcia: „Mă simt datoare să dau tot ce am mai bun”

20:44

„Ceea ce am văzut la Paris, am văzut doar în Asia!” Bernadette Szocs, surprinsă de ceea ce a găsit la Jocurile Olimpice 2024

20:14

Video„Ce meci de senzație!” Promisiunea făcută de Elisabeta Lipă, după ce a văzut victoria fabuloasă obținută de Jaqueline Cristian

19:55

VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia nu se va mai relua! Zak O’Sullivan a fost declarat câştigător, LIVE în AntenaPLAY

19:33

Max Verstappen, semne de întrebare după calificările Marelui Premiu al Belgiei: „Nu ştiu cât de rapizi vom fi mâine”

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 4 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și