Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Poeta din teren! Fața nevăzută a Andreei Prisăcariu! Rebela tenisului românesc are o pasiune ascunsă: ”Scriu poezii și citesc!” Povestea tatuajelor și ce muzică ascultă

Silviu Corneanu Publicat: 2 iulie 2021, 16:23

Reclamă
Poeta din teren! Fața nevăzută a Andreei Prisăcariu! Rebela tenisului românesc are o pasiune ascunsă: ”Scriu poezii și citesc!” Povestea tatuajelor și ce muzică ascultă

Fața nevăzută a Andreei Prisăcariu

AS.ro

Fața nevăzută a Andreei Prisăcariu a fost dezvăluită la AS.ro LIVE, chiar de sportivă. Tânăra jucătoare de tenis este fană înrăită a muzici vechi, iar când intră pe teren ascultă rock-n roll.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu sunt pe vintage. Ascult Pasărea Colibrii, Semnal M, jazz. Înainte de meci ascult Rock-n Roll, am și puțin rap, pierdut pe acolo, de la Eminem. În timpul liber ascult muzică la pian, îmi place. Mă introduce într-o stare pozitivă”, a dezvăluit Andreea Prisăcariu la AS.ro LIVE.

Fața nevăzută a Andreei Prisăcariu

Andreea are 27 de tatuaje și susține că nu se va opri aici. Prisăcariu și-a făcut primul tatuaj împreună cu părinții săi.

Am 27 de tatuaje, acum. Mai sunt trei în program. Sufletul meu de poet crede că două peresoane care sunt menite să fie împreună se iubesc dinainte să se cunoască. Lupul, este lupul Sfântului Andrei.

Am același tatuaj cu tata. Nu-ți fie frică de nimic, asta îmi spun în permanență la meciuri. Primul tatuaj l-am făcut de ziua lui Mihai Eminescu. Când am făcut primul tatuaj am fost cu părinții”, a povestit Prisăcariu la AS.ro LIVE.

Reclamă

Andreea Prisăcariu, poeta din teren

Prisăcariu a dezvăluit că este o pasionată de poezii. Aceasta scrie poeme în română și engleză. Andreea citește ceea ce scrie în timpul meciurilor de tenis.

Scriu și în română și în engleză. Sunt poeme de dragoste, împărțite. Le scriu în română și în engleză, iar fiecare are câte o poză specifică. După antrenamente, sau mă scol mai devreme. Înainte de turneu mă citesc pe mine. Eu citesc, iau caietul cu mine, iar în timpul meciului, în pauză, citesc, că am voie să citesc”, a mai declarat Andreea Prisăcariu.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și