Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Poeta din teren! Fața nevăzută a Andreei Prisăcariu! Rebela tenisului românesc are o pasiune ascunsă: ”Scriu poezii și citesc!” Povestea tatuajelor și ce muzică ascultă

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 2 iulie 2021, 16:23

Poeta din teren! Fața nevăzută a Andreei Prisăcariu! Rebela tenisului românesc are o pasiune ascunsă: ”Scriu poezii și citesc!” Povestea tatuajelor și ce muzică ascultă

Fața nevăzută a Andreei Prisăcariu

AS.ro

Fața nevăzută a Andreei Prisăcariu a fost dezvăluită la AS.ro LIVE, chiar de sportivă. Tânăra jucătoare de tenis este fană înrăită a muzici vechi, iar când intră pe teren ascultă rock-n roll.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu sunt pe vintage. Ascult Pasărea Colibrii, Semnal M, jazz. Înainte de meci ascult Rock-n Roll, am și puțin rap, pierdut pe acolo, de la Eminem. În timpul liber ascult muzică la pian, îmi place. Mă introduce într-o stare pozitivă”, a dezvăluit Andreea Prisăcariu la AS.ro LIVE.

Fața nevăzută a Andreei Prisăcariu

Andreea are 27 de tatuaje și susține că nu se va opri aici. Prisăcariu și-a făcut primul tatuaj împreună cu părinții săi.

Am 27 de tatuaje, acum. Mai sunt trei în program. Sufletul meu de poet crede că două peresoane care sunt menite să fie împreună se iubesc dinainte să se cunoască. Lupul, este lupul Sfântului Andrei.

Am același tatuaj cu tata. Nu-ți fie frică de nimic, asta îmi spun în permanență la meciuri. Primul tatuaj l-am făcut de ziua lui Mihai Eminescu. Când am făcut primul tatuaj am fost cu părinții”, a povestit Prisăcariu la AS.ro LIVE.

Reclamă

Andreea Prisăcariu, poeta din teren

Prisăcariu a dezvăluit că este o pasionată de poezii. Aceasta scrie poeme în română și engleză. Andreea citește ceea ce scrie în timpul meciurilor de tenis.

Scriu și în română și în engleză. Sunt poeme de dragoste, împărțite. Le scriu în română și în engleză, iar fiecare are câte o poză specifică. După antrenamente, sau mă scol mai devreme. Înainte de turneu mă citesc pe mine. Eu citesc, iau caietul cu mine, iar în timpul meciului, în pauză, citesc, că am voie să citesc”, a mai declarat Andreea Prisăcariu.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan Vezi toate știrile
Citește și