Închide meniul
Foto

Detalii despre situaţia lui Lionel Messi. Cu cine a negociat preşedintele Barcelonei: „Facem progrese!” + Omagiu pentru Messi în Argentina

Mihai Ispas Publicat: 2 iulie 2021, 17:47

Reclamă
Detalii despre situaţia lui Lionel Messi. Cu cine a negociat preşedintele Barcelonei: „Facem progrese!” + Omagiu pentru Messi în Argentina

Lionel Messi, pictură uriaşă pe un bloc din Rosario

Profimedia

Lionel Messi a devenit jucător liber de contract, dar Joan Laporta susţine că ambele părţi îşi doresc semnarea unui nou acord.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Detalii despre situaţia lui Lionel Messi. „Facem progrese!”

„Messi vrea să rămână, noi vrem să rămână. Facem progrese”, a spus Laporta, citat de El Mundo Deportivo. Şeful Barcei a vorbit după o întrevedere cu Javier Tebas, preşedintele Ligii Profesioniste din Spania.

Laporta caută o soluţie pentru a evita plafonul de salarii impus în La Liga din cauza pandemiei. Cluburile pot oferi salarii totale de 347 de milioane de euro, faţă de 656 de milioane de euro, cum era sezonul trecut.

„Căutăm formula cea mai bună. Sigur, ne-ar fi plăcut să terminăm până acum”, a mai spus Laporta, citat de gianlucadimarzio.com.

Lionel Messi, liber de contract după 7.478 de zile

În vârstă de 34 de ani, Messi se află acum la Copa America, alături de naţionala Argentinei. Contractul său cu Barcelona a expirat, ieri, pe 1 iulie. La 21 de ani sau 7.478 de zile după ce a semnat primul său contract cu gruparea de pe Camp Nou.

Reclamă

În tricoul Barcei, Messi a câştigat, pe lângă alte numeroase trofee, şase Baloane de Aur, patru Ligi ale Campionilor şi 10 titluri în La Liga. În acest moment, căpitanul Barcelonei este cotat de site-urile de specialitate la 80 de milioane de euro. Ultimul contract dintre Lionel Messi şi Barcelona, demarat în 2017, prevedea câştiguri totale de 555 de milioane de euro în decurs de 4 ani pentru fotbalist.

Pictură uriaşă cu Messi în Argentina

Messi este aşteptat la finalul carierei şi acasă, la Rosario, unde tocmai a primit un „dar” inedit. Este vorba despre o pictură uriaşă pe un bloc situat lângă şcoala la care a învăţat Leo.

„Dintr-o altă galaxie şi din carierul meu”, este mesajul scris pe pictură de cei patru artişti: Fer Lerena, Massi Ledesma, Lisandro Urteaga şi Marlen Zuriaga.

Reclamă 4 / 0/3

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și