Închide meniul

Contractul de 500 de milioane de euro al lui Lionel Messi "distruge Barcelona"! Cel mai scump contract din istoria sportului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 ianuarie 2021, 6:28

Contractul de 500 de milioane de euro al lui Lionel Messi "distruge Barcelona"! Cel mai scump contract din istoria sportului

ProfimediaImages

Lionel Messi şi contractul uriaş de la Barcelona

El Mundo del Siglo XXI a publicat datele concrete din contractul lui Messi cu catalanii. Messi ar fi avut parte de ”un contract faraonic care distruge Barcelona”. Suma totală cheltuită de Barca ajunge la 555.237.619 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, clauze uriaşe în contractul cu Barcelona

Astfel, Messi are două clauze uriaşe în contract. Prima, legată de reînnoirea înţelegerii, e în valoare de 115.225.000 de euro. A doua, cea pentru loialitate, este de 77.929.955 de euro. Lionel ar fi obţinut 92% din contract, chiar dacă Barcelona nu a mai câştigat Liga Campionilor, din 2015. 

Spaniolii susţin că valoare brută a contractului este de 555.237.619 de euro, sumă care intră în conturile lui Messi până la expirarea contractului, ce va avea loc în această vară. Aici vorbim de salariul jucătorului, de drepturile de imagine, dar şi de bonusurile pentru anumite obiective. 

Barcelona, pe marginea prăpastiei

Barcelona are datorii uriaşe şi riscă să ajungă în faliment. Din cauza pandemiei şi a gestionării catastrofale a clubului, gruparea blaugrana a ajuns la o "gaură" de 1.173 de milioane de euro!

Jurnaliştii de la El Mundo au oferit detalii halucinante despre situaţia economică în care a ajuns clubul. Potrivit acestora, conducătorii vicecampioanei din La Liga trebuie să facă urgent rost de 730 de milioane de euro.

Reclamă

Din datele prezentate în premieră, se pare că Barcelona are de achitat nu mai puţin de 266 de milioane de euro în contul mai multor bănci. Termenul limită până la care trebuie făcută dovada plăţii este 30 iunie! 90 de milioane de euro reprezintă un împrumut la Goldman Sachs. 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și