Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a fost avertizată de fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf. „E milionar, dar încă este un copil”

Publicat: 2 iulie 2021, 19:24

Reclamă
Anamaria Prodan a fost avertizată de fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf. „E milionar, dar încă este un copil”

Anamaria Prodan a fost avertizată de fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan / Instagram Anamaria Prodan

Mariana i-ar fi transmis că Reghe obişnuieşte să nu fie un bărbat fidel. Agentul de jucători nici nu a vrut să audă. Totuşi, ştie care este marele minus al celui cu care s-a căsătorit în Las Vegas, în anul 2008.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a fost avertizată de fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf

El a trecut printr-un divorț urât despre care nu am vorbit niciodată și pe care l-am dus cu demnitate amândoi. Eu am tăcut și am încercat să vorbesc atunci cu soția lui Reghecampf care îmi spunea: ‘Vai, vezi că e așa, că e pe dincolo… Că umblă’. Mie nu mi s-a întâmplat și eu i-am spus lui Laurențiu atunci: ‘Trebuie să știi să gestionezi succesul, banii, averea și în primul rând imaginea’.

Imaginea este cel mai important lucru pe care îl are la vedere, pentru că nimeni nu o să-ți umble în cont să vadă câți bani ai. Laur încă este un copil, pentru că are un suflet pur și se deschide în fața tuturor. Da, Laurențiu e milionar. Familia asta nu are cum să fie vai de mama ei niciodată„, a spus Anamaria Prodan la gsp.ro.

Cum s-a despărţit Laurenţiu Reghecampf de Mariana Pfeiffer

Într-un interviu acordat acum câţiva ani, Mariana Pfeiffer a dezvăluit care a fost modul de acţiune al lui Laurenţiu Reghecampf în momentul în care a vrut să divorţeze.

Laurențiu m-a anunțat la telefon că vrea să divorțeze. Mi-a spus: ‘Ești o mamă bună, ești o soție ideală, ești gospodină, dar nu se poate să trăim împreună’. A zis că nu mai merge, nu ne mai potrivim.

Reclamă

Eu nu apucasem să mă mut şi ea venea deja la mine acasă. Într-un sfârşit de săptămână ea a venit şi a vrut să mă ajute să car mobila. Are un tupeu incredibil. Măcar putea să aibă bunul simţ şi să nu vină acolo cât eram eu acolo. Laurenţiu m-a sunat într-o seară şi mi-a spus că Anamaria este însărcinată şi că trebuie să divorţăm pentru că Anamaria este însărcinată”, spunea într-un interviu, în urmă cu câţiva ani, Mariana Pfeiffer.

Laurenţiu Reghecampf, escapadă în Delta Dunării

Laurenţiu Reghecampf ar fi avut o escapadă în Delta Dunării. Cel puţin acestea sunt ultimele informaţii care au apărut după ce fostul antrenor al lui FCSB a anunţat că divorţează de soţia lui.

Jurnaliştii de la evz.ro au obţinut fotografii şi declaraţii incredibile despre modul în care Laurenţiu Reghecampf s-a distrat într-o pensiune din Delta Dunării.

Reclamă 4 / 0/3

Tehnicianul a căutat „ascunzătoarea perfectă” şi a găsit-o la Mila 23, într-un loc greu accesibil turiştilor. Barca în care era cu amicul său şi cu două fete descrise a fi „foarte tinere şi foarte botoxate” ar fi trebuit să acosteze pe pontonul principal al localităţii Letea. Totuşi, pentru că era foarte multă lume în zonă, Reghecampf ar fi cerut să fie trasă la mal într-un loc mai discret.

Potrivit sursei citate, Laurenţiu a închiriat integral pensiunea. După ce s-au cazat, cei patru ar fi organizat şi o plimbare în Pădurea Letea, în căutarea cailor sălbatici. Aproape două ore a durat expediţia. Reghecampf ar fi aruncat cu bani în stânga şi-n dreapta, cerând tuturor celor cu care s-a întâlnit, pentru a nu-i fi pomenit numele.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley 23:29 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei 23:19 „Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!” 23:09 Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” Vezi toate știrile
Citește și