Închide meniul
NEWS ALERT

Lionel Messi, ofertă de ultimă oră. Cum este contrazis Joan Laporta. „Viitorul său este în aer!”

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 2 iulie 2021, 19:29

Lionel Messi, ofertă de ultimă oră. Cum este contrazis Joan Laporta. „Viitorul său este în aer!

Lionel Messi, prezent la Copa America alături de naţionala Argentinei

Profimedia

Lionel Messi le dă emoţii fanilor Barcelonei. Starul argentinian tocmai a primit o ofertă de la PSG, susţine as.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, ofertă de la PSG

„Viitorul lui Messi este în aer pentru moment. (…) Messi are o ofertă de la PSG superioară față de cea de la Barcelona, din punct de vedere financiar”, au scris jurnaliştii spanioli.

PSG se poate transforma total înainte de startul sezonului. Messi ar putea veni în locul lui Mbappe, pentru a juca alături de prietenul Neymar.

Nasser Al-Khelaifi a parafat deja transferul lui Georginio Wijnaldum, de la Liverpool, şi are acorduri cu Sergio Ramos, Gianluigi Donnarumma şi Achraf Hakimi.

Joan Laporta, sigur că Messi va rămâne la Barcelona

„Messi vrea să rămână, noi vrem să rămână. Facem progrese”, a spus Laporta, astăzi, citat de El Mundo Deportivo. Şeful Barcei a vorbit după o întrevedere cu Javier Tebas, preşedintele Ligii Profesioniste din Spania.

Reclamă

Laporta caută o soluţie pentru a evita plafonul de salarii impus în La Liga din cauza pandemiei. Cluburile pot oferi salarii totale de 347 de milioane de euro, faţă de 656 de milioane de euro, cum era sezonul trecut.

În vârstă de 34 de ani, Messi se află acum la Copa America, alături de naţionala Argentinei. Contractul său cu Barcelona a expirat, ieri, pe 1 iulie. La 21 de ani sau 7.478 de zile după ce a semnat primul său contract cu gruparea de pe Camp Nou.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și