Închide meniul
NEWS ALERT

Lionel Messi, ofertă de ultimă oră. Cum este contrazis Joan Laporta. „Viitorul său este în aer!”

Mihai Ispas Publicat: 2 iulie 2021, 19:29

Lionel Messi, ofertă de ultimă oră. Cum este contrazis Joan Laporta. „Viitorul său este în aer!

Lionel Messi, prezent la Copa America alături de naţionala Argentinei

Profimedia

  • Ofertă şoc pentru Messi
  • PSG insistă pentru argentinian

Lionel Messi le dă emoţii fanilor Barcelonei. Starul argentinian tocmai a primit o ofertă de la PSG, susţine as.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, ofertă de la PSG

„Viitorul lui Messi este în aer pentru moment. (…) Messi are o ofertă de la PSG superioară față de cea de la Barcelona, din punct de vedere financiar”, au scris jurnaliştii spanioli.

PSG se poate transforma total înainte de startul sezonului. Messi ar putea veni în locul lui Mbappe, pentru a juca alături de prietenul Neymar.

Reclamă

Nasser Al-Khelaifi a parafat deja transferul lui Georginio Wijnaldum, de la Liverpool, şi are acorduri cu Sergio Ramos, Gianluigi Donnarumma şi Achraf Hakimi.

Joan Laporta, sigur că Messi va rămâne la Barcelona

„Messi vrea să rămână, noi vrem să rămână. Facem progrese”, a spus Laporta, astăzi, citat de El Mundo Deportivo. Şeful Barcei a vorbit după o întrevedere cu Javier Tebas, preşedintele Ligii Profesioniste din Spania.

Reclamă

Laporta caută o soluţie pentru a evita plafonul de salarii impus în La Liga din cauza pandemiei. Cluburile pot oferi salarii totale de 347 de milioane de euro, faţă de 656 de milioane de euro, cum era sezonul trecut.

În vârstă de 34 de ani, Messi se află acum la Copa America, alături de naţionala Argentinei. Contractul său cu Barcelona a expirat, ieri, pe 1 iulie. La 21 de ani sau 7.478 de zile după ce a semnat primul său contract cu gruparea de pe Camp Nou.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul