Închide meniul

Marius Şumudică s-a enervat la ultimul antrenament al lui CFR Cluj şi a exclus din lot un jucător. Spirite încinse la campioana României

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 iulie 2021, 23:02

Reclamă
Marius Şumudică s-a enervat la ultimul antrenament al lui CFR Cluj şi a exclus din lot un jucător. Spirite încinse la campioana României

Marius Şumudică l-a exclus din lot pe Mario Rondon

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Potrivit fanatik.ro, atacantul de 35 de ani a fost nemulţumit în mai multe momente şi a comentat în faţa tehnicianului care l-a înlocuit pe Edi Iordănescu. Şumudică nu l-a iertat şi a luat o măsură dură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică l-a exclus din lot pe Mario Rondon

Jucătorul din Venezuela riscă să fie dat afară de la gruparea din Gruia. Sâmbătă a fost stabilită o întâlnire între conducătorii lui CFR şi Rondon. Aceştia vor să îl convingă pe atacant să semneze rezilierea contractului valabil până în iunie 2022.

Nu este prima dată când veteranul clujenilor aprinde spiritele în vestiar. Sezonul trecut, în timpul unui meci cu FCSB, Rondon a fost lăsat rezervă. În momentul în care i s-a cerut să intre pe teren, a refuzat şi şi-a manifestat nemulţumirea în faţa camerelor TV.

Problemele din vestiarul lui CFR Cluj au venit cu numai patru zile înaintea meciului tur cu Barac Banja Luka, din turul 1 preliminar al UEFA Champions League. Şumudică a primit întăriri în defensivă, dar are tot mai puţine soluţii în atac!

CFR Cluj a anunţat un nou transfer

Daniel Graovac este ultimul transfer realizat de campioana României. Marius Şumudică l-a cerut pe jucătorul de 27 de ani, care a fost titular de drept la Astra. În ultimele două sezoane, fundaşul bosniac a îmbrăcat tricoul alb-negru în 70 de meciuri din Liga 1. Are o cotă de piaţă de 750.000 de euro.

Reclamă

Daniel Graovac este al şaselea transfer al verii pe care îl bifează CFR Cluj. Jonathan Rodriguez, Rachid Bouhena, Anas Tahiri, Denis Rusu și Daniel Paraschiv sunt jucătorii care au mai semnat cu campioana României.

Marius Şumudică face o adevărată revoluţie în lotul feroviarilor. Până acum, CFR Cluj a renunțat la Grzegorz Sandomierski, Michael Pereira, Syam Ben Youssef, Paulo Vinicius, Luis Aurelio, William Soares și Nicolae Carnat.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și