Închide meniul

Marius Şumudică s-a enervat la ultimul antrenament al lui CFR Cluj şi a exclus din lot un jucător. Spirite încinse la campioana României

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 iulie 2021, 23:02

Reclamă
Marius Şumudică s-a enervat la ultimul antrenament al lui CFR Cluj şi a exclus din lot un jucător. Spirite încinse la campioana României

Marius Şumudică l-a exclus din lot pe Mario Rondon

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Potrivit fanatik.ro, atacantul de 35 de ani a fost nemulţumit în mai multe momente şi a comentat în faţa tehnicianului care l-a înlocuit pe Edi Iordănescu. Şumudică nu l-a iertat şi a luat o măsură dură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică l-a exclus din lot pe Mario Rondon

Jucătorul din Venezuela riscă să fie dat afară de la gruparea din Gruia. Sâmbătă a fost stabilită o întâlnire între conducătorii lui CFR şi Rondon. Aceştia vor să îl convingă pe atacant să semneze rezilierea contractului valabil până în iunie 2022.

Nu este prima dată când veteranul clujenilor aprinde spiritele în vestiar. Sezonul trecut, în timpul unui meci cu FCSB, Rondon a fost lăsat rezervă. În momentul în care i s-a cerut să intre pe teren, a refuzat şi şi-a manifestat nemulţumirea în faţa camerelor TV.

Problemele din vestiarul lui CFR Cluj au venit cu numai patru zile înaintea meciului tur cu Barac Banja Luka, din turul 1 preliminar al UEFA Champions League. Şumudică a primit întăriri în defensivă, dar are tot mai puţine soluţii în atac!

CFR Cluj a anunţat un nou transfer

Daniel Graovac este ultimul transfer realizat de campioana României. Marius Şumudică l-a cerut pe jucătorul de 27 de ani, care a fost titular de drept la Astra. În ultimele două sezoane, fundaşul bosniac a îmbrăcat tricoul alb-negru în 70 de meciuri din Liga 1. Are o cotă de piaţă de 750.000 de euro.

Reclamă
Reclamă 4

Daniel Graovac este al şaselea transfer al verii pe care îl bifează CFR Cluj. Jonathan Rodriguez, Rachid Bouhena, Anas Tahiri, Denis Rusu și Daniel Paraschiv sunt jucătorii care au mai semnat cu campioana României.

Marius Şumudică face o adevărată revoluţie în lotul feroviarilor. Până acum, CFR Cluj a renunțat la Grzegorz Sandomierski, Michael Pereira, Syam Ben Youssef, Paulo Vinicius, Luis Aurelio, William Soares și Nicolae Carnat.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:05

Rafael Nadal, în pericol să rateze Jocurile Olimpice! Spaniolul a anulat două antrenamente înainte de startul competiţiei

19:47

Marius Lăcătuş, reacţie fermă despre posibila venire a lui Gică Hagi la echipa naţională: „Îi va fi foarte, foarte greu!”

19:40

Festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024, LIVE TEXT (20:30)! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

19:13

După Kylian Mbappe, Real Madrid e la un pas să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Starul şi-a dat acordul să semneze

18:55

Anunţ de ultim moment despre Olimpiu Moruţan! Când este aşteptat să revină pe teren: „A fost foarte grav!”

18:50

VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și