Închide meniul

Anunțul momentului în Formula 1! Lewis Hamilton și-a prelungit contractul cu Mercedes

Alexandru Ivan Publicat: 3 iulie 2021, 13:11 / Actualizat: 3 iulie 2021, 16:00

Reclamă
Anunțul momentului în Formula 1! Lewis Hamilton și-a prelungit contractul cu Mercedes

Lewis Hamilton și-a prelungit contractul cu Mercedes

Profimedia

Lewis Hamilton va rămâne în echipa Mercedes până în 2023. În vârstă de 36 de ani, britanicul evoluează pentru Mercedes din 2012.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alături de constructorul german, Hamilton a reușit să cucerească de șase ori titlul mondial. Britanicul, care mai avea un titlu câștigat în echipa McClaren în 2008, a egalat recordul stabilit de legendarul Michael Schummacher.

Lewis Hamilton și-a prelungit contractul cu Mercedes

În acest sezon, Lewis Hamilton vrea să devină primul pilot din istorie cu 8 titluri în Formula 1. Momentan, britanicul este pe poziția secundă, în spatele olandezului Max Verstappen de la Red Bull.

Hamilton nu a acceptat o reducere salarială. Potrivit presei internaționale, acesta va câștiga la fel de mult precum o făcea înainte de pandemia de COVID-19, când venitul său era estimat la 40 de milioane de lire sterline pe an.

Sunt incredibil de mândru și recunoscător de modul în care Mercedes m-a sprijinit în încercarea mea de a îmbunătăți diversitatea și egalitatea în sportul nostru.

Reclamă

Ei s-au tras la răspundere și au făcut pași importanți în crearea unei echipe mai diverse și a unui mediu incluziv”, a declarat Lewis Hamilton, citat de BBC.

Nico Rosberg este singurul pilot care a cucerit titlul în Formula 1 în ultimii 7 ani și care nu se numește Lewis Hamilton.

De-a lungul carierei, britanicul a bifat de 100 de pole-positions și 98 de victorii în Formula 1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:03 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 2-1. Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu. Krasniqi a dat lovitura pentru Giuleșteni 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și