Închide meniul

Anunțul momentului în Formula 1! Lewis Hamilton și-a prelungit contractul cu Mercedes

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 iulie 2021, 13:11 / Actualizat: 3 iulie 2021, 16:00

Anunțul momentului în Formula 1! Lewis Hamilton și-a prelungit contractul cu Mercedes

Lewis Hamilton și-a prelungit contractul cu Mercedes

Profimedia

Lewis Hamilton va rămâne în echipa Mercedes până în 2023. În vârstă de 36 de ani, britanicul evoluează pentru Mercedes din 2012.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alături de constructorul german, Hamilton a reușit să cucerească de șase ori titlul mondial. Britanicul, care mai avea un titlu câștigat în echipa McClaren în 2008, a egalat recordul stabilit de legendarul Michael Schummacher.

Lewis Hamilton și-a prelungit contractul cu Mercedes

În acest sezon, Lewis Hamilton vrea să devină primul pilot din istorie cu 8 titluri în Formula 1. Momentan, britanicul este pe poziția secundă, în spatele olandezului Max Verstappen de la Red Bull.

Hamilton nu a acceptat o reducere salarială. Potrivit presei internaționale, acesta va câștiga la fel de mult precum o făcea înainte de pandemia de COVID-19, când venitul său era estimat la 40 de milioane de lire sterline pe an.

Sunt incredibil de mândru și recunoscător de modul în care Mercedes m-a sprijinit în încercarea mea de a îmbunătăți diversitatea și egalitatea în sportul nostru.

Reclamă

Ei s-au tras la răspundere și au făcut pași importanți în crearea unei echipe mai diverse și a unui mediu incluziv”, a declarat Lewis Hamilton, citat de BBC.

Nico Rosberg este singurul pilot care a cucerit titlul în Formula 1 în ultimii 7 ani și care nu se numește Lewis Hamilton.

De-a lungul carierei, britanicul a bifat de 100 de pole-positions și 98 de victorii în Formula 1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 „Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! Vezi toate știrile
Citește și