Închide meniul

Cristi Săpunaru a semnat cu Rapid. Fundaşul a revenit, după şase ani, în Giuleşti. „Sunt fericit că pot juca la clubul pe care îl iubesc!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 iulie 2021, 15:53

Reclamă
Cristi Săpunaru a semnat cu Rapid. Fundaşul a revenit, după şase ani, în Giuleşti. „Sunt fericit că pot juca la clubul pe care îl iubesc!

Cristi Săpunaru a deschis scorul în Rapid - CFR Cluj

Cristi Săpunaru, în timpul unui meci pentru Rapid/ SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Săpunaru a mai jucat în trei mandate la Rapid. A câştigat alături de alb-vişinii Cupa şi Supercupa României, în 2007. Revine după şase ani la echipa sa de suflet.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Săpunaru a semnat cu Rapid

E un moment pe care l-am așteptat de foarte mult timp, reîntoarcerea acasă. Sunt fericit că pot juca la clubul pe care îl iubesc, să am lângă mine prieteni rapidiști, oameni care își doresc performanța și care fac lucrurile foarte profesionist.

Visul meu era acela de a juca din nou pe Giulești și abia aștept să evoluez pe noul stadion, cu tribunele pline. Sper ca în acest sezon de Liga 1 să demonstrăm ce înseamnă Rapidul, să fim uniți, și împreună cu suporterii să redevenim ce am fost„, a declarat Cristi Săpunaru pe contul de Facebook al Rapidului.

Cristi Săpunaru, Junior Morais, Dragoș Grigore, Nicolae Carnat, Alexandru Albu, Claudiu Belu și Ljuban Crepulja sunt jucătorii transferaţi până acum de Rapid.

Junior Morais este noul jucător al Rapidului

Echipa antrenată de Mihai Iosif tocmai anunţase transferul unui alt fundaş, Junior Morais. Brazilianul de 34 de ani era liber de contract după despărţirea de Gaziantep. În campionatul Turciei a evoluat în 51 de partide şi a oferit 2 pase decisive.

Reclamă

Deja mă simt foarte fericit alături de băieți, parcă am venit într-o familie, ceea ce îmi confirmă faptul că am venit la o echipă mare, la care toată lumea vrea să joace. Abia aștept startul de campionat, să îi ascult pe suporteri. Aceștia sunt cei mai nebuni din țară și sunt nerăbdător să îi văd și să joc pe noul Giulești.

Îmi doresc să intrăm în play-off și de acolo, cine știe, totul este posibil. Vreau să ducem Rapidul acolo unde îi este locul, în fruntea fotbalului românesc”, a fost prima declaraţie a lui Junior Morais după ce a semnat cu Rapid.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:15 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid Vezi toate știrile
Citește și