Închide meniul

Ion Ţiriac renunţă la şefia FRT şi îl face praf pe Eduard Novak: „Dumnealui e lefter, n-are doi lei în buzunar”

Antena Sport Publicat: 5 iulie 2021, 14:28

Reclamă
Ion Ţiriac renunţă la şefia FRT şi îl face praf pe Eduard Novak: „Dumnealui e lefter, n-are doi lei în buzunar

Ion Ţiriac a dezvăluit cum a făcut primii bani

Ion Ţiriac, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

„Pe mine mă întrebaţi de acum ca persoană fizică, pentru că oamenii îşi vor alege un nou preşedinte la FRT. Domnul Iohannis e ocupat cu preşedinţia, domnul Cîţu e cu guvernul, pe alții nu mai știu”, a anunțat Ion Țiriac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac, atac la adresa lui Eduard Novak

Fostul mare jucător a continuat dialogul de la distanţă cu preşedintele MTS. Eduard Novak. Acesta a declarat că este „mâhnit” că Simona Halep, Sorana Cîrstea, Patricia Țig și Irina Begu nu vor merge la Jocurile Olimpice, dar şi că va tăia finanţarea către FRT.

„M-a întrebat un domn de care n-am auzit în viaţa mea, dar care am înţeles că va fi înlocuit de la MTS. Ce finanțare să taie? E imposibil să taie finanţarea, dacă taie, ar trebui să taie ceva care există. Dumnealui e lefter, n-are doi lei în buzunar.

El se face că dă bani Comitetului, Comitetul se face că dă bani jucătorilor. Noi n-am avut bani să facem să jucăm pe zgură la FED Cup. Tare drag mi-ar fi să se ducă la Guvern şi să spună că are de dat 6 milioane la FRT, că e o decizie executorie”, a transmis Ion Țiriac.

Sorana Cîrstea a explicat şi ea care este motivul real pentru care nu va merge la Jocurile Olimpice din Tokyo. „Ar fi fost o onoare să îmi reprezint ţara la Jocurile Olimpice de la Tokyo, însă din păcate nu pot face acest lucru din cauza rupturii musculare suferite în urmă cu câteva săptămâni. Pentru mine urmează cel puţin o lună de pauză competiţională şi în acest moment al carierei mele prioritară este sănătatea.

Reclamă

Am refuzat constant orice ajutor financiar din partea Federaţiei şi a Comitetului Olimpic!!! Dacă aş fi putut să joc aş fi făcut-o din patriotism, cum am făcut deja la Olimpiadele de la Beijing şi Londra”, a reacţionat Sorana Cîrstea pe contul ei de Instagram.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 LIVE TEXTReal Madrid – Bayern Munchen 0-0. Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu Vezi toate știrile
Citește și