Închide meniul

Marius Şumudică l-a făcut praf pe Mario Rondon: „Are un caracter îndoielnic. Nu vreau să fiu agresiv!”

Antena Sport Publicat: 5 iulie 2021, 21:49

Reclamă
Marius Şumudică l-a făcut praf pe Mario Rondon: „Are un caracter îndoielnic. Nu vreau să fiu agresiv!

Marius Şumudică, prima reacție după accident

Profimedia

Şumudică spune că atacantul are un caracter îndoielnic, iar despărţirea s-a produs în urma unei greşeli făcute de Rondon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Referitor la Rondon, sunt niște minciuni sfruntate. Nu vreau să fiu mai agresiv. Eu n-am avut niciun fel de conflict cu Rondon. Rondon n-a părăsit niciodată antrenamentul și martor mi-e toată lumea care a fost pregătire. El n-a avut niciun fel de conflict cu mine. A avut o discuție cu mine când a ajuns la Cluj.

Mi-a spus doleanțele pe care le are, eu l-am înțeles. I-am spus că îl susțin în continuare. După care, el, a doua zi, a făcut un pas greșit pe care nu vreau să-l dezvolt acum, care mi-a demonstrat că el are un caracter îndoielnic. Am fost primul care a venit la conducerea clubului și am spus că nu pot să continui cu un astfel de jucător. Nu din cauza aportului lui sau rezultatelor profesionale, ci pentru că nu am nevoie ca cineva să-mi distrugă grupul„, a spus Marius Şumudică.

Marius Şumudică: „Eu nu accept aşa ceva”

Antrenorul campioanei şi-a continuat discursul critic la adresa lui Rondon.

Eu, în general, unde am fost și am făcut performanță, am fost iubit și în Arabia Saudită, indiferent de religie, și în Turcia, și în România. Eu n-am nevoie de jucători care să distrugă grupul. Mai bine sacrific un jucător și câștig 20 și ceva. Pentru mine, forța grupului e cea mai importantă și bate oricine individualitate.

Reclamă

Putea să fie oricare dintre jucători. Dacă gestul făcut de Rondon îl făcea oricare alt jucător, avea aceeași soartă. Eu nu accept așa ceva. Îi doresc baftă unde s-a dus. Practic, nu a fost niciun fel de conflict între mine și el. El și-a scris rezilierea și a luat acest drum. În opinia mea, greșit„, a mai spus Marius Șumudică.

Mario Rondon şi-a găsit echipă după despărţirea de CFR Cluj

Mario Rondon (35 ani) şi-a găsit echipă după despărţirea de CFR Cluj. Fostul atacant din Gruia va evolua în Polonia.

Atacantul venezuelean s-a înţeles cu Radomiak Radom, echipă nou promovată în prima ligă din Polonia. În România, Rondon a fost dorit de FC Voluntari.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat Vezi toate știrile
Citește și