Închide meniul

Marius Şumudică l-a făcut praf pe Mario Rondon: „Are un caracter îndoielnic. Nu vreau să fiu agresiv!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 iulie 2021, 21:49

Marius Şumudică l-a făcut praf pe Mario Rondon: „Are un caracter îndoielnic. Nu vreau să fiu agresiv!

Marius Şumudică, prima reacție după accident

Profimedia

Şumudică spune că atacantul are un caracter îndoielnic, iar despărţirea s-a produs în urma unei greşeli făcute de Rondon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Referitor la Rondon, sunt niște minciuni sfruntate. Nu vreau să fiu mai agresiv. Eu n-am avut niciun fel de conflict cu Rondon. Rondon n-a părăsit niciodată antrenamentul și martor mi-e toată lumea care a fost pregătire. El n-a avut niciun fel de conflict cu mine. A avut o discuție cu mine când a ajuns la Cluj.

Mi-a spus doleanțele pe care le are, eu l-am înțeles. I-am spus că îl susțin în continuare. După care, el, a doua zi, a făcut un pas greșit pe care nu vreau să-l dezvolt acum, care mi-a demonstrat că el are un caracter îndoielnic. Am fost primul care a venit la conducerea clubului și am spus că nu pot să continui cu un astfel de jucător. Nu din cauza aportului lui sau rezultatelor profesionale, ci pentru că nu am nevoie ca cineva să-mi distrugă grupul„, a spus Marius Şumudică.

Marius Şumudică: „Eu nu accept aşa ceva”

Antrenorul campioanei şi-a continuat discursul critic la adresa lui Rondon.

Eu, în general, unde am fost și am făcut performanță, am fost iubit și în Arabia Saudită, indiferent de religie, și în Turcia, și în România. Eu n-am nevoie de jucători care să distrugă grupul. Mai bine sacrific un jucător și câștig 20 și ceva. Pentru mine, forța grupului e cea mai importantă și bate oricine individualitate.

Reclamă

Putea să fie oricare dintre jucători. Dacă gestul făcut de Rondon îl făcea oricare alt jucător, avea aceeași soartă. Eu nu accept așa ceva. Îi doresc baftă unde s-a dus. Practic, nu a fost niciun fel de conflict între mine și el. El și-a scris rezilierea și a luat acest drum. În opinia mea, greșit„, a mai spus Marius Șumudică.

Mario Rondon şi-a găsit echipă după despărţirea de CFR Cluj

Mario Rondon (35 ani) şi-a găsit echipă după despărţirea de CFR Cluj. Fostul atacant din Gruia va evolua în Polonia.

Atacantul venezuelean s-a înţeles cu Radomiak Radom, echipă nou promovată în prima ligă din Polonia. În România, Rondon a fost dorit de FC Voluntari.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și