Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Cum i-a „suflat” titlul Valentin Lazăr marelui Xavi: „Am dat gol și păsă de gol” Diferența dintre fotbalul din Qatar și cel din România

Alexandru Ivan Publicat: 6 iulie 2021, 11:42 / Actualizat: 6 iulie 2021, 13:15

Reclamă
Cum i-a „suflat titlul Valentin Lazăr marelui Xavi: „Am dat gol și păsă de gol Diferența dintre fotbalul din Qatar și cel din România

Valentin Lazăr i-a "suflat: titlul lui Xavi

Profimedia

Valentin Lazăr a jucat în prima ligă din Qatar pentru Al-Sailiya SC. Echipa sa s-a duelat în ultimele etape ale sezonului cu Al-Sadd, formația fostului mare jucător de la Barcelona, Xavi Hernandez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum i-a „suflat” Valentin Lazăr titlul lui Xavi

Echipa lui Xavi veanea după un rezultat negativ în lupta la titlu și avea mare nevoie de victorie. Următorul adversar al lui Al Sadd era chiar formația lui Lazăr.

Deși se prefigura un succes categoric pentru Xavui&Co, românul Vali Lazăr a avut alte planuri.

„Am jucat contra lui Xavi un an și jumătate. Chiar au pierdut campionatul în primele cinci luni când am ajuns acolo din cauza noastră. Ei au luat bătaie cu o echipă și noi am făcut apoi egal la ei. Am dat gol și pasă de gol”, a declarat Valentin Lazăr, la AS.ro LIVE.

Xavi nu a luat atunci titlul ca jucător, dar a cucerit Qatar-ul ca antrenor. În stagiunea precedentă, spaniolul a condus-o pe Al Sadd către glorie din postura de antrenor.

Reclamă

Pe lângă Al-Sailiya, Vali Lazăr a mai jucat în Qatar pentru Al-Kharaitiyat și Al-Shahania SC, în liga a doua.

Vali Lazăr: „Aveam cantonamente numai în hoteluri de 5 stele”

Valentin Lazăr a recunoscut că qatarezii nu pun mare preț pe pregătirea tactică, dar au condiții excelente pentru toate echipele. Lazăr a rămas impresionat de stadioanele, cât și hotelurile în care a pășit în Qatar.

„Antrenamentele sunt seara pentru că jucătorii au alte joburi. Dimineața sunt toți la muncă. Jucătorii lor cu calitate sunt naturalizați. Nu sunt disciplinați tactic, dar unii au calitate.

Reclamă 4 / 0/3

Condițiile erau top. Trei terenuri de antrenament. Cantonamente la hotel de 5 stele. Stadioanele sunt foarte bune. Vor să facă investiții mari în sport”, a mai spus Valentin Lazăr.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și