Închide meniul

Ronaldinho, întâlnire de 5 stele cu Paul Pogba, Paulo Dybala și Blaise Matuidi! Au petrecut într-un club de fițe

Alexandru Ivan Publicat: 6 iulie 2021, 14:19

Reclamă
Ronaldinho, întâlnire de 5 stele cu Paul Pogba, Paulo Dybala și Blaise Matuidi! Au petrecut într-un club de fițe

Ronaldinho, imagini de senzație

Hepta

Ronaldinho a petrecut într-un club de fițe din Miami alături de Paulo Dybala, Blaise Matuidi și Paul Pogba. „Haide, este timp”, a fost mesajul atașat de vedeta braziliană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldinho, imagini de senzație cu Paul Pogba, Paulo Dybala și Blaise Matuidi

Postarea acestuia a adunat aproape 100.000 de aprecieiri în numai câteva ore.

Paulo Dybala a fost atât de fericit după întâlnirea cu Ronaldinho încât i-a cerut brazilianului să facă împreună o poză separată.

„Oamenii care mă cunosc cel mai bine știu ce înseamnă această persoană pentru mine. Să-mi cunosc cel mai mare idol a fost un vis !!”, a scris și Paolo Dybala.

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Paulo Dybala (@paulodybala)

Ronaldinho, vedetă în videoclipurile de hip-hop

Ronaldinho i-a încântat pe fani cu driblingurile sale din teren. Ajuns acum la 40 de ani, brazilianul s-a apucat de muzică și apare în videoclipul unei trupe de hip-hop.

Reclamă 4 / 0/3

Mi-a plăcut mereu R&B-ul, rap-ul, hip hop-ul, iar trap-ul a crescut enorm în ultimii ani. Este un trend popular în rândul tinerilor din Brazilia, este un gen care are mai puține reguli. Se folosește de platformele și rețelele de socializare în avantajul său”, a spus brazilianul într-un interviu acordat celor de la Globo.

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului 21:30 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris. Echipele de start 21:14 „A greșit!” Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 FotoGloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi 20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” Vezi toate știrile
Citește și