Închide meniul

Ronaldinho, întâlnire de 5 stele cu Paul Pogba, Paulo Dybala și Blaise Matuidi! Au petrecut într-un club de fițe

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 iulie 2021, 14:19

Ronaldinho, întâlnire de 5 stele cu Paul Pogba, Paulo Dybala și Blaise Matuidi! Au petrecut într-un club de fițe

Ronaldinho, imagini de senzație

Hepta

Ronaldinho a petrecut într-un club de fițe din Miami alături de Paulo Dybala, Blaise Matuidi și Paul Pogba. „Haide, este timp”, a fost mesajul atașat de vedeta braziliană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldinho, imagini de senzație cu Paul Pogba, Paulo Dybala și Blaise Matuidi

Postarea acestuia a adunat aproape 100.000 de aprecieiri în numai câteva ore.

Paulo Dybala a fost atât de fericit după întâlnirea cu Ronaldinho încât i-a cerut brazilianului să facă împreună o poză separată.

„Oamenii care mă cunosc cel mai bine știu ce înseamnă această persoană pentru mine. Să-mi cunosc cel mai mare idol a fost un vis !!”, a scris și Paolo Dybala.

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Paulo Dybala (@paulodybala)

Ronaldinho, vedetă în videoclipurile de hip-hop

Ronaldinho i-a încântat pe fani cu driblingurile sale din teren. Ajuns acum la 40 de ani, brazilianul s-a apucat de muzică și apare în videoclipul unei trupe de hip-hop.

Reclamă 4 / 0/3

Mi-a plăcut mereu R&B-ul, rap-ul, hip hop-ul, iar trap-ul a crescut enorm în ultimii ani. Este un trend popular în rândul tinerilor din Brazilia, este un gen care are mai puține reguli. Se folosește de platformele și rețelele de socializare în avantajul său”, a spus brazilianul într-un interviu acordat celor de la Globo.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
Vezi toate știrile
Citește și