Închide meniul
Foto

Cristiano Ronaldo, vacanță de vis în Mallorca! Imagini spectaculoase alături de Georgina Rodriguez. A plătit o avere pentru o noapte de cazare

Alexandru Ivan Publicat: 7 iulie 2021, 11:42

Reclamă
Cristiano Ronaldo, vacanță de vis în Mallorca! Imagini spectaculoase alături de Georgina Rodriguez. A plătit o avere pentru o noapte de cazare

Cristiano Ronaldo, imagini spectaculoase din vacanță

Profimedia

Cristiano Ronaldo și-ar fi dorit să fie zilele acestea la Londra, pentru a disputa meciurile dicisive de la Euro 2020, cu națioanala Portugaliei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După eliminarea lusitanilor în optimi împotriva Belgiei, Ronaldo a decis să ia o pauză de la fotbal și și-a dus familia într-o vacanță de vis.

Cristiano Ronaldo, vacanță de vis Mallorca

Starul portughez și-a ales o destinație costisitoare, dar nu se uită la bani când vine vorba despre Georgina și cei patru copii ai săi. Potrivit presei iberice, Ronaldo s-a cazat la Castell de Manresa, în Alcudia.

Fără îndoială, este una dintre cele mai frumoase și fascinante proprietăți din Insulele Baleare. Are un kilometru de coastă și un teren de 150.000 m2, vederi panoramice impresionante și intimitate totală. Prețul este de aproximativ 12.000 de euro pe noapte și, într-adevăr, este la îndemâna a foarte puțini oameni.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Reclamă

Cristiano, Georgina și copiii nu și-au petrecut toată vacanța la proprietate. Familia Ronaldo s-a bucurat de confortul iahtului personal, care valorează aproximativ 6 milioane de euro. Ambarcațiunea are patru cabine, cinci băi și un bar în aer liber.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Reacția lui Cristiano Ronaldo după eliminarea de la Euro 2020

Cristiano Ronaldo a avut o primă reacţie după eliminarea Portugaliei de la Euro 2020. „Ne vom întoarce mai puternici”, e mesajul starului lui Juventus, care nu a uitat să felicite nici Belgia, echipa care i-a învins pe lusitani cu 1-0.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu am obţinut rezultatul pe care îl doream şi am părăsit competiţia mai devreme decât ne aşteptam, dar suntem mulţumiţi de drumul nostru. Am dat totul să ne păstrăm titlul European şi acest grup a demonstrat că poate da mult Portugaliei.

Fanii noştri au fost neobosiţi şi ne-au încurajat de la început până la sfârşit. Am alergat şi am luptat pentru ei, pentru a-i recompensa pentru încrederea pe care au avut-o în noi. Nu a fost posibil să ajungem unde ne-am dorit.

Felicitări Belgiei şi noroc tuturor echipelor rămase în competiţie. Revenind la noi, vom reveni mai puternici. Forţa, Portugalia”, a fost mesajul postat pe Instagram.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și