Închide meniul

Prima reacţie a lui Cristiano Ronaldo după eliminarea de la Euro 2020. Mesajul a adunat 3 milioane de aprecieri într-o oră

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 iunie 2021, 14:58

Prima reacţie a lui Cristiano Ronaldo după eliminarea de la Euro 2020. Mesajul a adunat 3 milioane de aprecieri într-o oră

Profimediaimages

Prima reacţie a lui Cristiano Ronaldo după eliminarea de la Euro 2020

„Nu am obţinut rezultatul pe care îl doream şi am părăsit competiţia mai devreme decât ne aşteptam, dar suntem mulţumiţi de drumul nostru. Am dat totul să ne păstrăm titlul European şi acest grup a demonstrat că poate da mult Portugaliei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima reacţie a lui Cristiano Ronaldo după eliminarea de la Euro 2020

Fanii noştri au fost neobosiţi şi ne-au încurajat de la început până la sfârşit. Am alergat şi am luptat pentru ei, pentru a-i recompensa pentru încrederea pe care au avut-o în noi. Nu a fost posibil să ajungem unde ne-am dorit.

Felicitări Belgiei şi noroc tuturor echipelor rămase în competiţie. Revenind la noi, vom reveni mai puternici. Forţa, Portugalia”, a fost mesajul postat pe Instagram, care a primit aproape 3 milioane de aprecieri, după numai o oră.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Cristiano Ronaldo a „turbat” după Belgia – Portugalia 1-0

Cristiano Ronaldo a fost un car de nervi la finalul meciului Belgia – Portugalia 1-0, de la Euro 2020. În drumul spre tunel, CR7 a fost surprins făcând un gest cu care i-a înfuriat pe fanii lusitanilor. Ronaldo şi-a dat jos banderola de căpitan şi a şutat cu piciorul în ea. Un om din stafful Portugaliei a vrut să i-o înapoieze, dar Cristiano era prea nervos şi a refuzat-o.

Reclamă

Cristiano Ronaldo şi Thibaut Courtois s-au îmbrăţişat pe teren la finalul meciului Belgia – Portugalia 1-0, iar lusitanul a avut un mesaj pentru portarul lui Real Madrid, clubul de care CR7 s-a despărţit în 2018.

„Ai avut noroc. Mingea nu a vrut să intre în poartă. Succes în continuare”, au fost cuvintele pe care Cristiano Ronaldo i le-a adresat belgianului.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și