Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Accident teribil pentru Raul Badiu! Pilotul român din WRC a povestit prin ce a trecut în Finlanda: ”Când m-au luat cu elicopterul, am crezut că mă ridic în Rai!”

Silviu Corneanu Publicat: 7 iulie 2021, 16:01

Reclamă
Accident teribil pentru Raul Badiu! Pilotul român din WRC a povestit prin ce a trecut în Finlanda: ”Când m-au luat cu elicopterul, am crezut că mă ridic în Rai!”

Raul Badiu, accident teribil în WRC

AS.ro

Accident teribil pentru Raul Badiu în Finlanda. Pilotul român din WRC a fost nevoit să fie luat cu elicopterul și dus la spital. Badiu a dezvăluit la AS.ro LIVE cum a făcut accidentul și ce a suferit în urma impactului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Accident teribil pentru Raul Badiu

Am suferit un accident în Finlanda, în 2019. Greșeala este dinainte. Raliul Finlandei este cunoscut ca unul dintre cele mai rapide. Cu viteză medie de 130-140 de km la oră. Eu știam pe derost zona ce urmează. M-am uitat la piloții din top, cu mașini mai performante, ce fac și am zis să fac și eu. Mașina mea nu s-a comportat cum aș fi vrut eu. Mi-a fost de ajuns să ies 30 de secunde de pe urmele lor și aia a fost.

Am avut ghinion, nu am mai avut aderență. Am dat cu podeaua de un bolovan. S-a rupt suportul de la scaun, m-am rostogolit ca în mașina de spălat. Am avut ceva probleme la cap, mi-am rupt și cinci coaste, una mi-a străpuns pleura la plămâni. Am fost spitalizat în Finlanda, iar după șase săptămâni am revenit. Eram semi conștient. Când m-au ridicat cu elicopterul, am crezut că mă ridic în Rai. Eram între vis și realitate”, a povestit Raul Badiu la AS.ro LIVE.

Raul Badiu, singurul român din WRC

În vârstă de 29 de ani, Raul Badiu este singurul pilot român care concurează în acest moment în campionatul mondial de raliuri.

A câștigat 14 titluri naționale la grupe, cupe și clase în campionatul național de raliuri şi este considerat unul dintre cei mai talentați piloți români. Deși a avut mai multe accidente, Badiu nu s-a gândit nicio clipă să renunțe la pilotaj.

Reclamă

Chiar după acel accident nu m-am gândit să renunț. Am avut mai multe accidente, dar nu am pățit niciodată nimic”, a mai spus Badiu.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” Vezi toate știrile
Citește și