Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Accident teribil pentru Raul Badiu! Pilotul român din WRC a povestit prin ce a trecut în Finlanda: ”Când m-au luat cu elicopterul, am crezut că mă ridic în Rai!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 7 iulie 2021, 16:01

Accident teribil pentru Raul Badiu! Pilotul român din WRC a povestit prin ce a trecut în Finlanda: ”Când m-au luat cu elicopterul, am crezut că mă ridic în Rai!”

Raul Badiu, accident teribil în WRC

AS.ro

Accident teribil pentru Raul Badiu în Finlanda. Pilotul român din WRC a fost nevoit să fie luat cu elicopterul și dus la spital. Badiu a dezvăluit la AS.ro LIVE cum a făcut accidentul și ce a suferit în urma impactului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Accident teribil pentru Raul Badiu

Am suferit un accident în Finlanda, în 2019. Greșeala este dinainte. Raliul Finlandei este cunoscut ca unul dintre cele mai rapide. Cu viteză medie de 130-140 de km la oră. Eu știam pe derost zona ce urmează. M-am uitat la piloții din top, cu mașini mai performante, ce fac și am zis să fac și eu. Mașina mea nu s-a comportat cum aș fi vrut eu. Mi-a fost de ajuns să ies 30 de secunde de pe urmele lor și aia a fost.

Am avut ghinion, nu am mai avut aderență. Am dat cu podeaua de un bolovan. S-a rupt suportul de la scaun, m-am rostogolit ca în mașina de spălat. Am avut ceva probleme la cap, mi-am rupt și cinci coaste, una mi-a străpuns pleura la plămâni. Am fost spitalizat în Finlanda, iar după șase săptămâni am revenit. Eram semi conștient. Când m-au ridicat cu elicopterul, am crezut că mă ridic în Rai. Eram între vis și realitate”, a povestit Raul Badiu la AS.ro LIVE.

Raul Badiu, singurul român din WRC

În vârstă de 29 de ani, Raul Badiu este singurul pilot român care concurează în acest moment în campionatul mondial de raliuri.

A câștigat 14 titluri naționale la grupe, cupe și clase în campionatul național de raliuri şi este considerat unul dintre cei mai talentați piloți români. Deși a avut mai multe accidente, Badiu nu s-a gândit nicio clipă să renunțe la pilotaj.

Reclamă

Chiar după acel accident nu m-am gândit să renunț. Am avut mai multe accidente, dar nu am pățit niciodată nimic”, a mai spus Badiu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și