Închide meniul

„Pot să fiu sincer? Mie nu îmi place!” Foştii colegi ai lui Lăcătuş nu sunt de acord cu retragerea numărului 7: „Trebuie să se vadă tot timpul pe teren!” Reacţia „Fiarei”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 iulie 2021, 18:21

„Pot să fiu sincer? Mie nu îmi place! Foştii colegi ai lui Lăcătuş nu sunt de acord cu retragerea numărului 7: „Trebuie să se vadă tot timpul pe teren! Reacţia „Fiarei

Marius Lăcătuş a avut o reacţie vehementă după ce Gigi Becali a anunţat că Rotariu va pleca de la FCSB în iarnă

Profimedia

Nu ştiu, m-am gândit… De ce să i se retragă numărul 7? Eu dacă eram tânăr şi veneam la Steaua să joc şi dacă se întâmpla să port numărul 7 al lui Lăcătuş, aveam o responsabilitate foarte mare şi grea şi mi-ar fi plăcut foarte mult să joc cu numărul 7 pe care l-a purtat Lăcătuş. Nu, nu ştiu, nu văd… Dacă au hotărât aşa…

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Numărul 7 trebuie să se vadă pe teren tot timpul. Spectatorii şi galeria când văd numărul 7 să-şi aducă aminte de Lăcătuş. Eu când am primit tricoul cu numărul 6 de la Costică Ştefănescu a fost ceva incredibil„, a spus Belodedici la Digisport.

Ladislau Boloni: „Mie nu îmi place deloc”

Nici Ladislau Boloni nu este de acord cu decizia ca CSA Steaua să retragă numărul 7.

Pot să fiu sincer? Mie nu-mi place deloc. (<Nici mie nu-mi place>, l-a completat Belodedici – n.r.) Lăcă rămâne pentru mine un băiat cu un suflet imens, un prieten, mai mult decât un prieten, iubeam curajul lui, obrăznicia lui, chiar provocam obrăznicia lui. Chiar i-am spus şi lui că retragerea tricoului eu nu o simpatizez deloc. Mie nu-mi spune mare lucru„, a completat şi Ladislau Boloni pentru sursa mai sus citată.

Marius Lăcătuş: „E o responsabilitate enormă pe care şi-au asumat-o”

Marius Lăcătuş a vorbit şi el despre decizia conducerii CSA Steaua de a retrage numărul 7.

Reclamă

”Le mulțumesc celor de la Steaua, nu a fost o decizie ușoară, e o responsabilitate enormă pe care și-au asumat-o. Sper să nu provoace multe discuții, vor fi alți jucători care vor câștiga și ei trofee ca mine și vor pune presiune apoi să li se retragă și lor. 

Sunt sentimente amestecate, dar când venim acasă în Ghencea, ne simțim extraordinar. Important e ca lumea să rămână cu amintirea trofeelor pe care le-am cucerit și rezultatele din competițiile interne și internaționale. Cel mai important trofeu este Cupa Campionilor Europeni, apoi Supercupa Europei și titlurile de campion.

Nu pot să uit nici vechiul stadion, sunt nostalgic, dar este un stadion foarte frumos, sper ca echipa să ajungă cât mai repede în Liga 1”, a declarat Marius Lăcătuș pentru Digisport.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 aprilie, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist Vezi toate știrile
Citește și