Închide meniul

Ştefan Iovan, probleme cu poliţia! „M-a amenințat, nu m-a lăsat să trec!” Căpitanul de la Sevilla a fost jignit de un agent de circulaţie: „Nu mă intersează cine eşti şi unde te duci!”

Dragoș Vasile Publicat: 7 iulie 2021, 23:25

Reclamă
Ştefan Iovan, probleme cu poliţia! „M-a amenințat, nu m-a lăsat să trec! Căpitanul de la Sevilla a fost jignit de un agent de circulaţie: „Nu mă intersează cine eşti şi unde te duci!

Ştefan Iovan

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ştefan Iovan a fost oprit de un agent de circulaţie la intersecția străzii Brașov cu Bulevardul Ghencea. Căpitanul de la Sevilla a declarat că a fost ameninţat de poliţişti, care i-au transmis că îi vor lua permisul de concedere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştefan Iovan a avut probleme cu poliţia! Căpitanul de la Sevilla, jignit de un agent de circulaţie

„Trage pe dreapta, pe aici se circulă doar terestru. Nu trece nimeni, nu auzi? Nu mă intersează cine eşti şi unde te duci. Poate să te aştepte oricine, ia-o pe acolo că îţi iau carnetul, nu auzi”, i-a transmis agentul de poliţie lui Iovan, care a folosit un limbaj licenţios, potrivit Agerpres.

La scurt timp, fostul mare stelist a explicat firul evenimentelor. „Am avut o problemă cu poliţia, pentru că trecea galeria şi nu mă lăsau să trec. În fine, m-a ameninţat un poliţist că îmi ia carnetul. Nu m-a lăsat să trec, chiar dacă le-am spus cine sunt, le-am arătat biletul, am arătat tot, degeaba”, a spus Ştefan Iovan pentru sursa citată.

CSA Steaua – OFK Belgrad 6-0. Show la inaugurarea noului Ghencea. Şase goluri într-o singură repriză

Steliştii au făcut spectacol în Ghencea! „Bijuteria” de 100 de milioane a roş-albaştrilor a fost inaugurată cu un amical istoric.

CSA Steaua a câştigat cu 6-0 amicalul cu OFK Belgrad. Au marcat: Remus Chipirliu ’50, ’52, Dragoş Huiban ’62 (p), Cezar Gherghiceanu ’76, Robert Neacşu ’87 (p), ’90+4. Confruntarea cu sârbii are o încărcătură istorică uriașă pentru arena din Ghencea. Tot împotriva acestora a fost inaugurat și vechiul stadion al „militarilor”, în urmă cu 47 de ani.

Reclamă

La final, generaţia Steaua ’86 a fost premiată pe noul stadion din Ghencea, la 35 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor Vezi toate știrile
Citește și