Închide meniul
VIDEO

CSA Steaua – OFK Belgrad 6-0. Show la inaugurarea noului Ghencea. Şase goluri într-o singură repriză. „Eroii de la Sevilla”, premiaţi la 35 de ani de la câștigarea CCE

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 7 iulie 2021, 21:15 / Actualizat: 7 iulie 2021, 23:09

CSA Steaua – OFK Belgrad 6-0. Show la inaugurarea noului Ghencea. Şase goluri într-o singură repriză. „Eroii de la Sevilla, premiaţi la 35 de ani de la câștigarea CCE

Atmosferă superbă la inaugurarea noului stadion Ghencea

as.ro

CSA Steaua – OFK Belgrad 6-0 | „Bijuteria” de 100 de milioane din Ghencea a fost inaugurată

Update: Generaţia Steaua ’86 a fost premiată pe noul stadion din Ghencea, la 35 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: Urmează festivitatea de premiere a foştilor câştigători ai Cupei Campionilor Europeni.

Update: Continuă sărbătoarea în Ghencea. Jucătorii au cântat alături de fani. Nocturna s-a stins, iar fanii au aprins mii de lumini.

Reclamă

 

Update: Final de meci! Steaua a învins cu 6-0.

Update: Neacşu face dubla în minutele de prelungire! Şut superb lângă bară.

Reclamă 4 / 0/3

Update: Neacşu face 5-0 din penalty, în minutul 87.

Update: Steaua face 4-0. Huiban şi-a trecut în cont şi o pasă de gol, după ce a marcat. Cezar Mihalache a trimis din faţa porţii.

Update: Huiban a dus scorul la 3-0 din lovitură de la 11 metri.

Update: Bogdan Chipirliu, fotbalist care poartă numărul 77, a reuşit „dubla” în doar un minut, chiar în ziua în care numărul 7, cel al legendarului Marius Lăcătuş, a fost retras.

Update: La pauză, scorul este 0-0.

Update: Fanii au creat o coregrafie spectaculoasă în tribune şi au aprins mai multe torţe.

Reclamă
Atmosferă impresionantă la inaugurarea noului stadion Ghencea
as.ro
Atmosferă superbă la inaugurarea noului stadion Ghencea
as.ro

Update: Meciul a început cu aproape un sfert de oră întârziere.

Update: Marius Lăcătuş a coborât pe gazon, unde a ascultat cu ochii în lacrimi cum îi este scandat numele de cei 15.000 de fani.

Update: Steaua a retras în mod oficial tricoul cu numărul 7.

CSA Steaua a retras tricoul lui Marius Lăcătuş
CSA Steaua a retras tricoul lui Marius Lăcătuş

Update: Steaua o va înfrunta pe OFK Belgrad într-un echipament special, inspirat din anii ’70, când era inaugurat vechiul stadion Ghencea.

 

Update: A sosit momentul mult aşteptat! Noul stadion din Ghencea se inaugurează.

Update: George Ogăraru a anunţat care este programul serii în Ghencea: „Vom începe cu un cocktail în zona Lounge de Sevilla, vom inaugura Sala Sevilla 1986, ulterior va fi prezentarea lotului echipei Steaua, apoi retragerea numărului 7 în semn de apreciere pentru Marius Lăcătuș, iar la finalul meciului va fi un eveniment dedicat generației 1986, unde îi vom avea la firul ierbii și le vom arăta acea apreciere de care ei poate nu au avut parte în 86, în fața publicului stelist”, a spus managerul celor de la CSA Steaua.

Update: Helmut Duckadam a venit la stadion şi a rămas impresionat de noua arenă. Acesta şi-a adus aminte de vremurile când fanii îl idolatrizau. „Nu seamănă deloc cu vechea arenă, mai ales că am fost întrebat ce senzație am. Una de curiozitate. Nu mai știu unde vin, nu mai știu unde să mă uit. Da, nu mă mai satur să mă uit în toate părțile, să reperez ceva, nu mai seamănă cu vechiul stadion. Poarta preferată era în dreapta mea, acolo era galeria și acolo făceam încălzirea de fiecare dată, dar poate cele mai bune evoluții le-am avut la poarta cealaltă. Aici s-a nimerit și cu Anderlecht, la 2-0, când a scăpat Vercauteren. Nu am văzut sala Sevilla, nu am văzut nimic. Am mai fost invitat pe acest stadion nou, dar nu s-a potrivit și e mai bine așa, pentru că așa e totul nou pentru mine”, a spus Helmut Duckadam.

Noua arenă din Ghencea va fi inaugurată cu un amical istoric. CSA Steaua se va duela cu OFK Belgrad. Confruntarea are o încărcătură istorică uriașă pentru arena din Ghencea. Tot împotriva sârbilor a fost inaugurat și vechiul stadion al „militarilor”, în urmă cu 47 de ani de ani.

În prezent, OFK Belgrad evoluează al treilea eșelon din Serbia. Aceasta a fost o fostă mare putere a fotbalului iugoslav, cu 5 titluri de campioană. De cealaltă parte, CSA Steaua a promovat la finele sezonului trecut în Liga 2.

CSA Steaua, reverenţă în faţa „Fiarei” Marius Lăcătuş! Steliştii retrag numărul 7 la inaugurarea „bijuteriei” din Ghencea

Conducerea roş-albastră a pregătit mai multe surprize pentru inaugurarea stadionului din Ghencea. Printre ele se numără reverenţa pe care clubul o va face in faţa legendarului Marius Lăcătuş (57 ani).

„Fiara” a purtat numărul 7 în perioada în care evolua în tricoul roş-albastru, iar steliştii vor retrage acest număr, în semn de respect pentru marele jucător, anunţă playsport.ro.

Fanii îl vor cinsti şi ei pe legendarul fotbalist. Peluza Sud va pregăti o coregrafie specială.

CSA Steaua, primul antrenament pe „bijuteria” din Ghencea! Steliştii aşteaptă cu nerăbdare amicalul cu OFK Belgrad

Recent, CSA Steaua a efectuat primul antrenament pe „bijuteria” din Ghencea. Jucătorii lui Daniel Opriţa se pregătesc pentru inaugurarea stadionului de cinci stele din Ghencea. Steliştii aşteaptă să facă spectacol în faţa fanilor.

La partidă vor putea asista aproximativ 16.000 de persoane şi sunt şanse mari ca meciul să fie sold-out.

„O minunăţie. Îţi dă plăcerea de a juca fotbal un asemenea stadion cu un asemenea gazon. Stadionul era plin dacă nu era această regulă cu 50%”, a declarat Vali Bărbulescu.

„Am multe sentimente care mă încearcă în momentul ăsta. Pot să zic cu mare nerăbdare că aştepta să înceapă meciul”, a spus şi Raul Bălbărău.

Citește și:
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și